Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Bazinul olimpic din Oradea, redeschis după doi ani de modernizări, cu lucrări în valoare de peste 16,6 mil. lei

Sporturi Publicat pe 16 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20820243/1/bazinul-olimpic-de-natatie-ioan-alexandrescu.jpg

Bazinul olimpic de nataţie ”Ioan Alexandrescu” din Oradea a fost redeschis, marţi, după doi ani de reabilitare şi modernizare, lucrările fiind estimate de către autorităţile locale la 16,64 milioane de lei (fără TVA).

Lucrările care au durat mai mult decât era preconizat iniţial, întrucât, pe parcursul lor au fost semnalate probleme ce au trebuit remediate de către constructori, pentru ca bazinul să fie redeschis în cele mai sigure condiţii, au fost structurate în patru obiective: reabilitarea cuvei bazinului şi a instalaţiilor de filtrare aferente; reabilitare suprastructură anvelopantă, amenajări exterioare şi construire copertine de acces; repararea tuturor instalaţiilor de producere a apei calde menajere (din corpul anexă 01) şi a instalaţiilor HVAC, dar şi remodelarea şi refacerea compartimentărilor din corpul Anexa 01”, au transmis autorităţile locale din Oradea.

Potrivit primarului orădean Florin Birta, bazinul olimpic va funcţiona în conformitate cu toate standardele în vigoare, atât cele de siguranţă în exploatare, igienă, cât şi cele sportive, ”care să permită organizarea în continuare a competiţiilor sportive la standarde FINA, întrucât acesta poate asigura spaţiu pentru competiţii de înot şi de agrement pentru publicul larg”.

Capacitatea arenei sportive este de 828 locuri publice şi 11 pentru oficiali, din care 425 locuri la gradena A şi 403 locuri + 11 oficiali la gradena B. Lucrările au fost  în valoare totală de 16.641.200 de lei, fără TVA.

Bazinul va fi deschis pentru publicul larg, dar şi pentru meciurile de polo ale echipei CSM Oradea sau ale echipei naţionale, precum şi pentru competiţii de nataţie.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele