Ultima oră
LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, în direct la Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Moldovenii au deschis scorul cu un şut plasat LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, în direct la Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Moldovenii au deschis scorul cu un şut plasat
Pep Guardiola nu îi permite nimănui să îl critice pe Erling Haaland: ”Va marca şi veţi ajunge să vă prezentaţi scuzele!” Pep Guardiola nu îi permite nimănui să îl critice pe Erling Haaland: ”Va marca şi veţi ajunge să vă prezentaţi scuzele!”
VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite
S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!” S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!”
Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra

Bazinul olimpic din Oradea, redeschis după doi ani de modernizări, cu lucrări în valoare de peste 16,6 mil. lei

Sporturi Publicat pe 16 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20820243/1/bazinul-olimpic-de-natatie-ioan-alexandrescu.jpg

Bazinul olimpic de nataţie ”Ioan Alexandrescu” din Oradea a fost redeschis, marţi, după doi ani de reabilitare şi modernizare, lucrările fiind estimate de către autorităţile locale la 16,64 milioane de lei (fără TVA).

Lucrările care au durat mai mult decât era preconizat iniţial, întrucât, pe parcursul lor au fost semnalate probleme ce au trebuit remediate de către constructori, pentru ca bazinul să fie redeschis în cele mai sigure condiţii, au fost structurate în patru obiective: reabilitarea cuvei bazinului şi a instalaţiilor de filtrare aferente; reabilitare suprastructură anvelopantă, amenajări exterioare şi construire copertine de acces; repararea tuturor instalaţiilor de producere a apei calde menajere (din corpul anexă 01) şi a instalaţiilor HVAC, dar şi remodelarea şi refacerea compartimentărilor din corpul Anexa 01”, au transmis autorităţile locale din Oradea.

Potrivit primarului orădean Florin Birta, bazinul olimpic va funcţiona în conformitate cu toate standardele în vigoare, atât cele de siguranţă în exploatare, igienă, cât şi cele sportive, ”care să permită organizarea în continuare a competiţiilor sportive la standarde FINA, întrucât acesta poate asigura spaţiu pentru competiţii de înot şi de agrement pentru publicul larg”.

Capacitatea arenei sportive este de 828 locuri publice şi 11 pentru oficiali, din care 425 locuri la gradena A şi 403 locuri + 11 oficiali la gradena B. Lucrările au fost  în valoare totală de 16.641.200 de lei, fără TVA.

Bazinul va fi deschis pentru publicul larg, dar şi pentru meciurile de polo ale echipei CSM Oradea sau ale echipei naţionale, precum şi pentru competiţii de nataţie.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele