Ultima oră
Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”

Becali a anunţat că îi taie din salariu după ce a pierdut titlul, iar Elias Charalambous a reacţionat: ”Nu ştiu cum se întâmplă în România!”

FCSB Publicat pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21136764/1/agfzad0yodczyzywywrhmgmyzjiwmmeyntkxzgy2njezm2q3na-thumb.jpg

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

După ce a pierdut din nou titlul, Becali a anunţat schimbări masive la FCSB. El vrea să dea afară mai mulţi jucători, iar lui Elias Charalambous vrea să îi propună reducerea salariului.

Înainte de meciul cu Rapid, antrenorul de la FCSB a oferit mai multe declaraţii. El a comentat reacţiile pe care le-a avut Gigi Becali după ce a pierdut titlul. 

”Nu ştiu cum se întâmplă în România!”

”De ce să nu fi rămas? Nu ştiu cum se întâmplă în România, nu cred că trebuie să vorbim despre salarii, mă interesează doar pe mine, nu contează cât câştig sau dacă este adevărat sau nu ceea ce s-a spus despre salariul meu. 

Sunt undeva unde îmi place, v-am spus din prima zi asta. Sunt mândru să lucrez cu aceşti băieţi. Sunt fericit!”, a declarat Elias Charalambous, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele