Ultima oră
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea

Becali a anunţat că transferurile se fac pentru 4 milioane de euro: UPDATE Ce echipă îl vrea pe Edjouma

FCSB Publicat pe 1 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21271308/2/img-6771-copy.jpg

FCSB poate şi ceda câţiva jucători în această vară, chiar dacă întrecerea de SuperLiga României a început şi a consumat aproape trei runde. Vicecampioana ia în calcul plecările lui Malcom Edjouma şi Andrei Cordea, la formaţii din afara ţării. Cordea e dorit în Arabia Saudită.

  • FCSB - CSKA Sofia e LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, joi, de la ora 21:30!

Gigi Becali a stabilit sumele pentru care renunţă la cei doi mijlocaşi, un milion de euro pentru Malcom Edjouma şi trei milioane de euro pentru Andrei Cordea. Astfel, FCSB poate încasa, dacă îi va vinde pe cei doi, patru milioane de euro.

În plus, Valentin Gheorghe este şi el de vânzare pentru preţul corect.

UPDATE: Referitor la Edjouma, echipa interesată de el este Bari. Jurnaliştii italieni de la Antenna Sud au precizat următoarele:

Bari aşteaptă un răspuns de la Steaua (n.r. – FCSB) după ultima ofertă pentru Edjouma. Cererea patronului de la Steaua a fost de un milion de euro. Bari a prezentat azi o nouă ofertă, exact cât a cerut Becali, iar tranzacţia ar putea fi încheiată în câteva ore.

Bari a stabilit un termen-limită pentru un răspuns, întrucât vrea să rezolve rapid problema mijlocaşului. Edjouma este văzut drept varianta ideală întrucât poate îndeplini mai multe roluri la mijlocul terenului şi este redutabil în jocul aerian”.


Avem ofertă pentru Edjouma. «Dar daţi un milion? M-a costat pe mine 600.000 - 700.000 de euro. Ori daţi tot un milion acum, ori daţi un milion jumate peste un an jumate, adică 500.000 împrumutul şi 1 milion transferul. Vali Gheorghe e liber, ca toţi oamenii, dar nu îl las să plece gratis.

Ngezana trbuie să se mai acomodeze. Dawa s-a acomodat şi e cel mai bun fundaş din România. A avut ofertă din Grecia. Vor să dea două milioane, nu îl dau. Vreau 3. Cordea are ofertă de 2 milioane din Arabia, eu vreau 3. Eu sunt Becali, vreau milioane”, a declarat Gigi Becali.

FCSB avut oferte pentru Edjouma şi Cordea 

Mijlocaşul francez Malcom Edjouma, în vârstă de 26 de ani, a fost transferat de la FC Botoşani la FCSB în februarie anul trecut, iar de atunci a prins 58 de meciuri, a marcat de 14 ori şi a oferit patru pase decisive.

Toulouse a fost interesată de Malcom Edjouma, însă Gigi Becali a cerut foarte mulţi bani, 5 milioane de euro.

Becali stabilise, în martie, pentru Cordea o sumă de transfer de 4 milioane de euro, detalii fiind oferite, la acel moment, de impresarul mijlocaşului, Adrian Neaga, nimeni altul decât fost jucător la FCSB.

Neaga a povestit ce s-a întâmplat cu adevărat de transferul lui Andrei Cordea în fotbalul mare a picat, dar avea speranţe că mutarea are şanse de reuşită chiar în această vară.

Acum, nu mai putem să vorbim despre un transfer, pentru că s-a încheiat perioada de transferuri. Vedem la vară ce se va întâmpla. Eu cred că d-asta nu au vrut să pluseze, cred că au avut bugetul de trei milioane pentru transfer, pentru că au luat un jucător din Franţa şi au plătit trei milioane. Păcat, pentru că mergea într-un campionat foarte puternic.

Întotdeauna vara s-au făcut mult mai multe transferuri şi eu cred că dacă va avea aceleaşi evoluţii pe care le-a avut şi în turul campionatului plus că vin meciurile pentru echipa naţională şi cred că în vară va fi vândut pe o sumă corectă. Ultimul preţ al lui (n.r. Gigi Becali) a fost de patru milioane de euro.

Eu cred că da, în vară (n.r. poate să fie plătită această sumă), dar sumă poate să şi crească, poate să şi scadă. Depinde foarte mult de evoluţiile lui”, a spus Adrian Neaga.

16 goluri şi 12 pase de gol a furnizat Andrei Cordea în 91 de meciuri oficiale pentru FCSB. Aripa în vârstă de 23 de ani este alături de ”roş-albaştri” din iulie 2021 şi este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt.com la 2.3 milioane de euro.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele