Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Becali a anunţat ce fotbalişti aduce la FCSB dacă ia titlu! UPDATE: Cine e atacantul dorit

FCSB Publicat pe 16 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21125005/1/rps-6917.jpg

Gigi Becali este decis să facă patru transferuri sonore la FCSB, totul fiind recunoscut public chiar de el, a doua zi după victoria cu CFR Cluj, scor 1-0. Omul de afaceri a prins din nou încredere, deşi în urmă cu câteva săptămâni afirma că vrea să vândă echipa.

S-a răzgândit şi îşi doreşte, mai nou, să investească iar la FCSB, iar luni dimineaţă a afirmat că e dispus să aducă patru jucători, dar pune o condiţie esenţială: să câştige campionatul!

UPDATE: S-a aflat numele atacantului dorit de Gigi Becali, dacă FCSB va termina întrecerea pe locul 1! Vârful aflat pe lista omului de afaceri este, potrivit Fanatik, Arnold Garita, de la FC Argeş, în vârstă de 27 de ani.

În acest sezon, fotbalistul camerunez a evoluat în 37 de partide şi a marcat de 12 ori. A şi fost în conflict cu conducerea piteşteană din diverse motive.


În cazul în care FCSB va termina peste Farul în play-off-ul SuperLigii României, Becali e pregătit să aducă doi fundaşi centrali, un mijlocaş şi un atacant. Îl vrea în continuare ca jucător de bază pe Compagno în faţă, dar vrea şi o rezervă de calibru, care poate evolua oricând şi să dea randament pe măsura aşteptărilor.

La ora asta nu vorbesc de niciun transfer. Doar atâta spun: dacă luăm campionatul, trebuie neapărat trei-patru jucători, doi fundaşi centrali, un mijlocaş şi încă un atacant, pentru Compagno.

David Miculescu nu e atacant. Bilel Omrani nu prea e atacant nici el, joacă aripă dreapta (n.r. - râde)”, a declarat Gigi Becali după partida cu CFR Cluj.

Louis Munteanu, printre jucătorii doriţi de Becali la FCSB? 

FCSB are din nou încredere că poate triumfa în SuperLiga României, iar acest detaliu este evident din discursul afişat de patronul Gigi Becali. În cazul în care va reuşi, în sfârşit, să recâştige gloria internă, atunci omul de afaceri este pregătit să facă tot posibilul pentru un transfer spectaculos!

Gigi Becali a rămas impresionat de evoluţiile unui fotbalist din prima ligă, pentru modul în care s-a prezentat în sezonul regular, dar şi în play-off. Este vorba de un jucător legitimat acum la liderul Farul, Louis Munteanu mai exact, care evoluează sub comanda lui Gică Hagi sub formă de împrumut.

Louis Munteanu, în vârstă de 20 de ani, este venit de la Fiorentina, până la finalul sezonului actual. În acest timp, în actuala stagiune, a marcat de şapte ori şi a oferit şase pase decisive, în 26 de partide, iar Fanatik notează că, în cazul în care FCSB va lua titlul, atunci Gigi Becali va face tot posibilul pentru a obţine acordul italienilor pentru transfer.

Se pare că suma mutării s-ar ridica la două milioane de euro, bani pe care Becali i-a mai plătit şi în trecut sau de care s-a apropiat considerabil. De exemplu, David Miculescu a fost luat de la UTA pentru aproximativ aceiaşi bani.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele