Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Becali a făcut anunţul! Patronul nu vrea să renunţe la fotbalistul care încă nu a strălucit la FCSB: ”Eu mai cumpăr încă şase jucători şi tu mă întrebi dacă îl dau!”

FCSB Publicat pe 21 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21599542/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

FCSB a reuşit să câştige după 9 ani titlul în Superliga. Pentru elevii lui Charalambous urmează preliminariile Ligii Campionilor. Drumul către grupe se anunţă infernal.

Campioana României are adversari relativ facili în turul I, dar ar fi totuşi de evitat: Ordabasy, Dinamo Batumi şi Celje.

Situaţia se schimbă radical în turul II. FCSB nu va fi cap de serie, fiind scoasă de pe listă de APOEL Nicosia, care a câştigat dramatic titlul în Cipru, în detrimentul celor de la AEK Larnaca.

Astfel, FCSB ar putea da peste PAOK-ul lui Răzvan Lucescu sau Dinamo Zagreb, dar şi alte echipe cu bugete foarte mari, precum: Ferencvaros, Sparta Praga sau Malmo.

În acest context, Becali vrea să facă întăriri masive la FCSB. Luis Phelipe a ajuns în această iarnă la echipă, dar nu a avut timp suficient să se evidenţieze. Omul de afaceri a fost întrebat dacă va renunţa la brazilian, dar a anunţat că vrea un lot numeros şi că va mai aduce 6 fotbalişti. 

”Eu mai cumpăr încă şase jucători şi tu mă întrebi dacă îl dau!”

”Ce să îl împrumut pe Luis Phelipe, eu vreau lot mare pentru că am multe meciuri de jucat. Eu mai cumpăr încă şase jucători şi tu mă întrebi dacă îl dau pe Luis Phelipe. Nu există să plece, mai trebuie să mai luat cinci, şase jucători pentru că avem nevoie de lot”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele