Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Becali a greşit, Panduru îl taxează: "A renăscut, nu văd echipa fără el!"

FCSB Publicat pe 8 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20913188/1/pan.jpg


Basarab Panduru (52 de ani), fost antrenor secund la Universitatea Craiova în mandatul lui Laurenţiu Reghecampf, consideră că actuala echipă a lui Mirel Rădoi nu poate funcţiona fără Alexandru Creţu (30 de ani), mijlocaşul dat afară de Gigi Becali anul trecut.
 
Alungat de latifundiarul din Pipera din echipa condusă la acea vreme de Edward Iordănescu după doar şapte meciuri şi o gafă într-o partidă pierdută cu Rapid, 0-1, Creţu şi-a regăsit ritmul în Oltenia, a devenit un jucător exemplar la mijlocul terenului şi şi-a făcut şi obiceiul de a apărea şi la finalizare, marcând de două ori în acest sezon.
 
Imposibil de scos din 11-le de start, indiferent de circumstanţe, Creţu a cules şi laudele lui Basarab Panduru, cel care-l cunoaşte foarte bine din perioada petrecută împreună la Univ. Craiova:
 
"Sunt câţiva băieţi serioşi acolo, se poate lucra, se poate face treabă. Uite-l pe Creţu, probabil că e un jucător care doar el a crezut în el, când s-a dus la FCSB, când a plecat de la FCSB, iar aici a renăscut. Eu nu mai văd echipa asta fără Creţu la mijloc. Acoperă mare parte din teren, apare, dă goluri, devine un jucător foarte important pentru echipă.
 
Mi-a plăcut tot la Craiova de la început până la sfârşit. Din primul minut s-au dus peste ei, i-au înghesuit, iar scorul e mincinos în prima repriză, dacă nu chiar mai mult. Am văzut pase, s-au găsit uşor jucătorii, fără Koljic, Ivan", a spus fostul internaţional, la Orange Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele