Ultima oră
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele

Becali a trecut din nou peste Mihai Stoica. Managerul general nu era de acord cu transferul lui Dawa: "Are mari probleme!"

FCSB Publicat pe 18 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20744674/1/agfzad03yzexnjq4mzuxodg4n2jmytawmjhiotm3mgfmnzbmyq-thumb.jpg


Gigi Becali a trecut din nou peste Mihai Stoica. Finanţatorul FCSB nu a ţinut cont de părerea managerului general în ceea ce-l priveşte pe Joyskim Dawa şi s-a înţeles cu Valeriu Iftime pentru transferul fundaşului central al celor de la FC Botoşani.
 
La startul acestei luni, Stoica a fost întrebat ce părere are despre Dawa şi a evidenţiat marele minus al africanului, incapacitatea de a porni construcţia de jos, cu pase precise spre mijlocaşi sau atacanţi:
 
"Am văzut ce descriere i-a făcut Ilie Dumitrescu lui Dawa, că e puternic, dă bine cu capul, e bun pe construcţie. Îi spun că are mari probleme la construcţie. L-am urmărit, ştiu ce zic. 
 
Acum, nu, nu s-a pus problema să îl luăm, au fost discuţii mai vechi. Nu aş avea ce fundaş central să propun din Liga 1. Fundaş central puternic şi înalt a fost Planic. Dacă propunerile mele nu sunt acceptate, atunci îmi văd de treabă", spunea MM, la Orange Sport.
 
La puţin timp de la declaraţiile lui Stoica, Becali a negociat pe repede-înainte cu Valeriu Iftime şi a reuşit să ajungă la un numitor comun:
 
“Ne-am înţeles cu FCSB pentru Dawa. Mai avea oferte de aici şi din afară, dar am ajuns la un acord cu FCSB. Luni va ajunge în ţară şi trebuie să se pună la acord cu FCSB. Dar 90% e rezolvată treabă. Primim o sumă acceptabilă, copilul voia să plece. Avea ofertă de mai multe luni şi mă înnebunise. 
 
E greu să lupt cu aşa ceva la Botoşani. Îmi înţeleg rolul de formator de jucători. Oricum va avea un traseu bun. E un transfer jucător pentru FCSB. El va creşte, dar va oferi şi un plus pentru FCSB", a declarat omul de afaceri care o conduce pe FC Botoşani, pentru Fanatik.ro.
 
Fotbalist cu nouă selecţii în naţionala Camerunului, pentru care a debutat în 2018, Dawa a ajuns la FC Botoşani în august 2021, din Letonia, de la Valmiera. S-a înscris rapid pe lista achiziţiilor reuşite ale clubului din Moldova şi a făcut un sezon excelent, cu patru goluri în 33 de meciuri jucate în toate competiţiile. Camerunezul are şi cetăţenie franceză şi e cotat în acest moment la 650.000 de euro, conform transfermarkt.de.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele