Ultima oră
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei

Becali confirmă că FCSB a cedat un jucător în SuperLigă: "L-am dat!"

FCSB Publicat pe 22 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20927486/1/gb.jpg


Ianis Stoica (19 ani) a fost cedat de FCSB la Universitatea Cluj, sub formă de împrumut, până la finalul acestui sezon. 
 
Informaţia a fost oferită, marţi, de către Gigi Becali, cel care a considerat că fiul lui Pompiliu Stoica nu are nicio şansă în lupta pentru titularizare cu Compagno, Omrani sau Miculescu:
 
"Pe Ianis Stoica l-am dat la Cluj. E bine să joace, n-avea loc. Îi avem pe Omrani, pe Compagno, pe Miculescu, pe care eu îl văd mai mult ca atacant. Atunci, am zis că e mai bine să îl las pe Ianis să joace", a spus Becali, la Pro Arena.
 
Pe lângă Stoica, în trecut s-a vorbit şi despre posibilitatea ca Denis Haruţ să ajungă pe Cluj Arena, dar fundaşul a avut evoluţii apreciate înaintea pauzei şi pare că va continua în roşu şi albastru.

Ianis Stoica putea ajunge în Franţa

Ieşit complet din calculele pentru titularizare odată cu transferurile lui Compagno şi Miculescu, Ianis Stoica regretă că Gigi Becali nu l-a lăsat să plece în Franţa. Atacantul de la FCSB a dezvăluit că ar fi putut ajunge la o echipă din Ligue 1, care avea în plan să-l împrumute, apoi, la Grenoble în liga secundă.
 
Dacă anul trecut a lăsat o impresie foarte bună şi părea că e pregătit să facă pasul spre statutul de titular incontestabil, Stoica nu a mai dat acelaşi randament în startul acestei stagiuni, iar campania de transferuri de după vânzarea lui Florin Tănase l-a lăsat, practic, fără nicio şansă de a se impune în echipa lui Nicolae Dică.
 
Conştient de faptul că îi va fi foarte greu să se impună în primul 11 al vicecampioanei, fiul lui Pompiliu Stoica regretă că nu a mers în Franţa, unde ar fi avut alte posibilităţi de dezvoltare:
 
"Era o echipă din prima ligă care mă dădea la Gerenoble după. Pentru mine era bine să merg. Din moment ce nu joci, e clar că era mai bine să merg undeva sa joc. Nu exclud un transfer afară în iarna asta. Anul trecut am marcat zece goluri, anul ăsta au venit jucători noi şi iar e concurenţă mare şi e greu", a spus Stoica.
 
"Pe Ianis Stoica am cerut două milioane şi dai 250.000 de euro? La revedere! Dacă mă respecţi nu dai 250.000 de euro. El rămâne, nu se poate aşa ceva! Vor fi jucători care vor pleca. Acum nu mai e timp. Pleacă la iarnă 4-5. Gata, la menghină!”, spunea Gigi Becali în momentul în care era întrebat despre potenţiala plecare a atacantului în vârstă de 19 ani.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele