Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Becali, mesaj pentru finul Rădoi: "Îi transmit să nu mai facă asta!"

FCSB Publicat pe 10 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20884091/1/noname.jpg


Gigi Becali a avut, luni, un mesaj pentru finul Mirel Rădoi, căruia îi reproşează atitudinea agresivă pe care a avut-o la adresa jucătorilor lui U. Craiova la finalul meciului pierdut cu FC Argeş, 0-1, în Trivale.
 
Finanţatorul FCSB şi-a adus aminte de un moment petrecut în timpul mandatului de antrenor al lui Rădoi la clubul roş-albastru, când fostul fundaş s-a supărat pe patron pentru că Becali l-a criticat dur pe unul dintre favoriţi. Peste ani, Becali a observat cum ex-selecţionerul aplică aceeaşi tactică şi i-a transmis acestuia că, din punctul său de vedere, nu e normal ca antrenorul să-şi atace propriii jucători în public:
 
"El e finul meu şi chiar este un fin dintre favoriţi. Eu atât îi transmit lui: el era genul de om care nu critica jucătorii. Eu, când m-am certat cu el prima dată, s-a certat el cu mine din cauza faptului că m-am luat de un jucător la Mogoşoaia, în cantonament, nu mai ştiu ce jucător. S-a supărat şi ne-am certat. 
 
Eu îi transmit lui: tu, care erai omul care nu certa jucătorii... să nu mai facă asta! Echipa lui a dominat, ce să facă? Dacă n-a intrat mingea în poartă şi a luat un gol, ce să facă echipa lui? Cum să-i critici pe jucători? Au dominat tot jocul! Bine, eu m-am bucurat că au mâncat bătaie.
 
Ce să-i facă Papp lui Garita? Garita are viteza a cincea, iar Papp viteza a doua. A trecut pe lângă el. Ce poţi să-i faci? Aşa l-a născut mama lui, atâta viteza are el. Mie mi-a plăcut ce a jucat Craiova. Că a mâncat bătaie, asta e altceva", a spus Becali, luni, pentru Pro Arena.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele