Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Becali pregăteşte primul transfer al iernii. ”Auzisem de interesul celor de la FCSB pentru el”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 dec 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20504357/1/np.jpg
 
FCSB pregăteşte primul transfer al iernii. Ţinta este Nicolae Păun, un jucător foarte promiţător din Casa Liga 1.
 
Impresionat de randamentul lui Păun din ultima perioadă, finanţatorul FCSB crede că acesta e omul potrivit pentru una dintre cele trei poziţii de la mijlocul terenului, iar în ianuarie va face o ofertă concretă, după ce a apelat, deja, la impresarul Florin Vulturar pentru a iniţia primele contacte. Doar că Păun, un mijlocaş cu doar 27 de meciuri jucate la Sepsi, atrage interes şi din străinătate.
 
Fostul său antrenor de la Sepsi a vorbit despre calităţile fotbalistului şi a confirmat că interesul formaţiei din Capitală există de pe vremea când era la echipă.

”Auzisem de interesul celor de la FCSB pentru el. Nicolae este un băiat modest, cu foarte mult bun simţ în afara terenului. Depinde numai de el să reuşească de acum înainte. Eu i-am oferit o şansă, când activam la Sepsi.

El voia chiar să se lase de fotbal. Nu se putea întreţine, nu-i ajungeau banii”,
a spus Grozavu, pentru DigiSport.

FCSB are concurenţă însă în lupta pentru semnătura lui Nicolae Păun (22 de ani), mijlocaşul central al celor de la Sepsi.

Conform digisport.ro, maghiarii de la Ferencvaros îl au pe listă pe Păun, care mai are contract cu Sepsi OSK până în vara lui 2014.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele