Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Becali vrea să-l trimită pe Vadim Raţă înapoi la FC Voluntari! UPDATE | Nicolae Dică: "E mai bine pentru el să se întoarcă acolo"

FCSB Publicat pe 30 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20840097/1/vdm.jpg


Vadim Raţă (29 de ani) ar putea deveni protagonistul uneia dintre cele mai ciudate situaţii iscate în ultimii ani în fotbalul românesc. Mijlocaşul central a ieşit rapid din graţiile lui Gigi Becali, iar patronul FCSB vrea să-l retrimită la FC Voluntari la doar trei săptămâni de la momentul în care l-a transferat cu 300.000 de euro.

UPDATE ora 13:50: Nicolae Dică a confirmat, în conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Farul, că atât el, cât şi Gigi Becali i-au propus lui Vadim Raţă să se întoarcă la FC Voluntari:
 
"Am discutat şi cu Vadim, a discutat şi domnul Becali, cred că este mai bine pentru el sa se întoarcă acolo", a declarat antrenorul roş-albaştrilor.

Ştirea iniţială:
 
Cum Raţă a jucat deja pentru două echipe în primele etape din SuperLiga, singura formaţie la care mai poate evolua, în cazul plecării de la FCSB, este FC Voluntari. Conform fanatik.ro, Becali încearcă să-i convingă pe omologii din Ilfov să-l reprimească la echipă pe Raţă, dorind să recupereze măcar o parte din suma de transfer.
 
"Gigi e nemulţumit de Raţă. Zice: «Bă, m-am luat după voi!». Dar noi nu putem să ştim cum face tranziţia un jucător de la o echipă mai mică la noi. Ţucudean părea interesant la Dinamo, a plecat în Belgia, nimic, a fost bun la CFR, la Viitorul, dar la noi spunea că e greu tricoul. Sunt echipe care au tricouri grele pentru unii jucători. 
 
Nu ştiu dacă e posibil să plece Raţă, doar la Voluntari ar putea, oricum, pentru că a evoluat deja pentru două echipe în acest sezon. Nu ştiu ce discuţii sunt, dar asta e realitatea!", a dezvăluit Mihai Stoica.
 
Doar în 3 meciuri a apucat să joace Vadim Raţă pentru FCSB, de la transferul său de la FC Voluntari, după cum urmează: 17 minute în turul cu Viking din play-off-ul Conference League, pierdut de ”roş-albaştri” cu 1-2, şi prima repriză din meciurile cu Chindia (3-2 pentru FCSB) şi Hermannstadt (2-2), din Superligă.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele