Ultima oră
Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab
VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off
VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro

VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro
VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off
Dan Şucu a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii din Giuleşti chiar la miezul nopţii: ”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”

Dan Şucu a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii din Giuleşti chiar la miezul nopţii: ”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”
VIDEO | Cristiano Bergodi, decizie surprinzătoare cu privire la Alexandru Albu şi Andrei Borza. ”Am hotărât aşa” VIDEO | Cristiano Bergodi, decizie surprinzătoare cu privire la Alexandru Albu şi Andrei Borza. ”Am hotărât aşa”

Belgia, Germania şi Ţările de Jos au depus o candidatură comună pentru organizarea Cupei Mondiale feminine din 2027

Fotbal Internațional Publicat pe 8 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21415545/1/fifpro.jpg

Belgia, Germania şi Ţările de Jos au depus o candidatură comună la FIFA pentru a găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin în 2027, au anunţat vineri federaţiile de fotbal ale acestor ţări, potrivit Reuters.

Cele trei ţări vor intra în competiţie cu Brazilia pentru a găzdui turneul, după ce ţara sud-americană şi-a depus candidatura luna trecută. Statele Unite şi Mexic şi-au exprimat, de asemenea, interesul.

Asociaţiile membre au avut timp până vineri să îşi depună candidaturile la FIFA. Africa de Sud a depus şi ea o candidatură, dar s-a retras luna trecută, precizând că a considerat că este mai bine să prezinte o "candidatură bine pregătită" pentru ediţia din 2031.

"Consultările extinse şi detaliate între cele trei federaţii, împreună cu părţile interesate cheie, inclusiv guvernele centrale, datează din 2021", a precizat federaţia olandeză de fotbal (KNVB) într-un comunicat.

"Acest lucru a dus la alinierea în jurul convingerii că ţările noastre sunt bine plasate pentru a organiza o Cupă Mondială Feminină în 2027 de o calitate şi un impact de neegalat".

FIFA va organiza următoarele vizite de inspecţie la faţa locului în ţările candidate în luna februarie, înainte ca gazdele să fie desemnate în luna mai de către Congresul FIFA.

Turneul din 2023 a fost găzduit de Australia şi Noua Zeelandă, iar Spania a învins Anglia în finală.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri