Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Benfica a dat drumul negocierilor pentru Octavian Popescu! Care este prima ofertă înaintată de portughezi

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 7 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20666229/1/fcsb-universitatea-craiova-play-off-liga-1-casa-pariurilor-3-04-2022.jpg

Octavian Popescu are un parcurs senzaţional în acest sezon, iar Gigi Becali speră să dea un tun financiar de proporţii cu transferul lui. Benfica a pus ochii pe el şi i-ar putea îndeplini visul patronului de la FCSB.

Potrivit zvonurilor, mai mulţi impresari cu legături la echipele din Europa au venit în mai multe rânduri la Bucureşti pentru a-l urmări pe Octavian Popescu.

Publicaţia ProSport notează că Benfica Lisabona este formaţia care şi-l doreşte cu adevărat pe tânărul fotbalist de la FCSB. Aceştia nu au pus pe masă momentan o ofertă oficială, dar discuţiile ar pleca de la 10 milioane de euro şi un procent important dintr-un viitor transfer. 

Până atunci, Benfica are meci cu Liverpool în sferturile Champions League. Returul este programat pe 13 aprilie, de la 22:00, şi va fi transmis în direct pe posturile Look Sport. Portughezii au pierdut 1-3 în prima manşă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele