Ultima oră
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere

Benoit Badiashile este noul jucător al lui Chelsea! Londonezii au plătit 38 de milioane de euro

Chelsea Publicat pe 5 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20972399/2/benoit-badiashile-chelsea.jpg

Clubul londonez Chelsea a oficializat joi transferul fundaşului central francez Benoit Badiashile.

Benoit Badiashile (21 de ani) a semnat cu gruparea londoneză un contract pe şapte ani. Suma de transfer primită de clubul francez AS Monaco, pentru care a jucat până acum Badiashile, este de 38 de milioane de euro.

  • Campionatele Premier League şi Ligue 1 se văd LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro.

Internaţional francez, care a evoluat până acum doar la AS Monaco, Badiashile va completa contingentul francez al lui Chelsea, unde mai joacă Wesley Fofana şi N’Golo Kante.

Chelsea vrea să-l achiziţioneze de la Benfica pe Enzo Fernandez

După ce a avut evoluţii remarcabile la Cupa Mondială din Qatar, argentinianul Enzo Fernandez (21 de ani) a intrat în atenţia mai multor cluburi europene.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Chelsea ar fi deja în discuţii avansate cu Benfica şi ar oferi o sumă foarte mare pentru a-l recruta în ianuarie.

Însă clubul de la Lisabona nu ar avea - cel puţin pentru moment - nicio intenţie să-l lase să plece pentru o sumă mai mică decât clauza de reziliere care se ridică la 120 de milioane de euro.

La Cupa Mondială, Enzo Fernandez a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele