Ultima oră
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4 VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor
Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului

Benzema duce greul la Real Madrid şi e din ce în ce mai lăudat: ”E ca vinul, se îmbunătăţeşte în timp”

Real Madrid Publicat pe 24 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20406524/1/benzemafb.jpg

Karim Benzema este "ca vinul, devine mai bun de-a lungul timpului”, a declarat vineri antrenorul său de la Real Madrid, Carlo Ancelotti, pentru care atacantul internaţional francez merită să fie pe lista pentru Balonul de Aur.

"Cred că pentru ceea ce face, pentru ceea ce a realizat în sezonul trecut, Benzema trebuie să fie pe lista jucătorilor care se luptă pentru Balonul de Aur", a declarat tehnicianul italian la o conferinţă de presă.

"Acestea fiind spuse, Karim are timp să o câştige pentru că nu cred că acesta este ultimul său sezon. Karim este ca un vin bun, se îmbunătăţeşte în timp”, a continuat Ancelotti.

Atacantul internaţional francez trece printr-o perioadă bună, cu opt goluri marcate în primele şase etape ale campionatului.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele