Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Bergodi a câştigat duelul antrenorilor italieni din Casa Liga 1. ”M-am bucurat să îl văd pe Napoli şi am vorbit cu el jumătate de oră”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20626166/1/bergodi.jpg

Sepsi Sfântu-Gheorghe a câştigat cu 2-1 pe teren propriu, în faţa celor de la FC ”U” Craiova, în primul meci al ultimei etape din sezonul regular. Covăsnenii au revenit de la 0-1 şi au stopat o serie de trei meciuri fără eşec a adversarilor.

Cristiano Bergodi a câştigat duelul antrenorilor italieni din Casa Liga 1, în dauna lui Nicolo Napoli. Acesta consideră că Sepsi a meritat victoria, deoarece a avut un joc mai solid în repriza a doua.

”Mulţumit, normal prima repriză am riscat, dar după, a doua repriză, am meritat, am avut ocazii mari. A fost un meci frumos, s-au distrat suporterii, a fost un meci greu totuşi.

Au fost mai multe contraatacuri în acest meci decât în cele patru-cinci luni de când sunt aici, dar am şi ratat multe ocazii mari.

Am jucat bine, dar repriza a doua ne-am jucat cu ocaziile, dar am ajuns acolo şi am avut trei-patru ocazii şi trebuia să dăm gol, dar în general meciul a fost bun, chiar dacă am jucat pe contraatac.

A trebuit să jucăm altceva, nu am văzut niciodată o echipă cu aşa multe spaţii la mijloc, am intrat în jocul lor.

Au fost nişte fluctuaţii în noul an, după meciul de la Botoşani am avut meciuri bune, şi azi, dar în general am avut fluctuaţii şi nu am fost constanţi în joc.

Prima parte când am venit, 10 meciuri fără înfrângere, a fost foarte bine. Putem facem un play-out foarte impiortant dacă facem ceva îmbunătăţiri.

M-am bucurat să îl văd pe Napoli şi am vorbit cu el jumătate de oră înainte lucuri, e normal, suntem doi străini aici, în România, dar mă bucur că am câştigat”,
a spus Bergodi, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele