Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Bergodi aduce al doilea trofeu din istoria lui Sepsi. "A fost un meci greu, am pornit de la 0-1”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 9 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20769434/1/cfr-cluj-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-supercupa-romaniei-09-07-2022.jpg

Tehnicianul Cristiano Bergodi a declarat că Sepsi OSK merita să câştige Supercupa României, chiar dacă a recunoscut că este foarte greu să joci cu CFR Cluj.

"A fost un meci greu, am pornit de la 0-1, dar nu am renunţat, cred că am meritat să câştigăm. Băieţii au făcut un lucru extraordinar. Echipa a jucat bine, am făcut un meci nebun. Băieţii au făcut un lucru fabulos, nu e uşor să câştigi contra CFR-ului", a declarat italianul, la finele partidei.

Sepsi Sf. Gheorghe a câştigat Supercupa României după ce a revenit de la 0-1 în meciul de la Arad, disputat împotriva campioanei CFR Cluj.

În primul meci din România care a beneficiat de tehnologia VAR, la Arad, în Supercupa României, Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus cu 2-1 (1-1) în faţa echipei campioane, CFR Cluj. Clujenii au deschis scorul încă din startul meciului, în minutul 2, prin Păun, care a înscris cu un şut plasat din careu.

Covăsnenii au egalat în al treilea minut de prelungire al primei reprizem când Cosmin Matei a înscris din faţa porţii la centrarea lui Dimitrov.

Golul victoriei lui Sepsi a venit în minutul 85, de la Rondon, care a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Ştefănescu. Roger a fost eliminat în minutul 90+1, primind direct cartonaş roşu pentru un fault la Francisco Junior.

Sistemul VAR nu a fost utilizat pe parcursul meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele