Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Bergodi, discurs moderat, după succesul incredibil cu FC Botoşani. ”E concurenţă şi e important pentru un antrenor”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 17 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20862136/1/bergodi.png

Sepsi Sfântu Gheorghe a obţinut cea mai categorică victorie a actualului sezon din Superliga, după ce a învins cu 7-0 pe teren propriu pe FC Botoşani.

Echipa lui Bergodi început partida cu un penalty ratat, în minutul 17, când Pap a reţinut şutul lui Rondon. Tot Rondon a deschis însă scorul, în minutul 24, iar în minutul 45+1 acelaşi Rondon a reuşit dubla pentru gazde.
 
Antrenorul italian nu s-a entuziasmat de acest succes şi a explicat că victoria a venit ca urmare a unei pregătire minuţioase. El a punctat că se bucură că există concurenţă pe posturi.

 

”Am făcut un meci frumos şi am jucat ce am pregătit. Băieţii s-au antrenat foarte bine şi când se întamplă asta poşi s-o faci şi pe teren. Au avut atitudine, intensitate, mi-a plăcut cum am jucat. Astfel de rezultate se pot întampla. Pe Mihai (n.r. Mihai Teja de la Botoşani) îl cunosc ca un antrenor ofensiv.

E normal că au venit ocazii, iar noi nu am ratat nimic. Astea sunt lucruri mici, mici detalii. E concurenţă şi e important pentru un antrenor. Noi nu suntem la turaţie maximă, nu trebuie să ne luăm după rezultatul de azi. După alte meciuri, ne-am plâns şi am fost luaţi de fraieri. Eu zic că e doar un rezultat”,
a spus antrenorul italian, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele