adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Bergodi întăreşte şi defensiva! Al doilea transfer al zilei anunţat de Sepsi, după Budescu

Sepsi OSK Publicat pe 18 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20558474/2/sbb.jpg


Sepsi continuă campania de transferuri! În ziua în care a anunţat transferul lui Constantin Budescu, patronul Laszlo Dioszegi a vorbit şi despre venirea lui Slavko Bralic (29 de ani), fundaş central pe care covăsnenii îl vor împrumuta din Croaţia, de la Osijek.
 
După ce şi-a întărit ofensiva cu Tudorie şi Budescu, Cristiano Bergodi şi-a aplecat atenţia asupra compartimentului defensiv, iar Sepsi se va baza, până în vară, şi pe Slavko Bralic, un fundaş central croat care ar putea fi cumpărat definitiv, dacă va da randamentul aşteptat de către antrenorul italian:
 
"L-am adus pe Tudorie, care, din păcate, a avut o accidentare. Acum a revenit la antrenamente. Mai aşteptăm un fundaş central. Trebuie să primim un răspuns de la Osijek, se numeşte Bralic jucătorul. Vrea să ni-l împrumute până la vară, iar dacă o să fie ok putem să şi cumpărăm de la ei", a anunţat patronul Laszlo Dioszegy, luni, la Pro X.
 
Cotat la 600.000 de euro, Bralic are 1.91 metri, şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei în Croaţia, Serbia şi Bosnia, iar în afara spaţiului ex-iugoslav a jucat pentru Neftchi Baku (Azerbaidjan) şi Larisa (Grecia).
mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele