Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Bergodi mai reuşeşte un rezultat mare cu Sepsi. ”Am meritat pe deplin victoria”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 21 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20784456/1/bergodi.png

Tehnicianul echipei Sepsi, Cristiano Bergodi, a declarat joi seară, după meciul cu Olimpija Ljublijana, scor 3-1, că formaţia sa a meritat acest succes.

“Pasează bine această echipă, iar noi nu am fost prea agresivi în prima parte a jocului. Dar după 25 de minute am jucat foarte bine, ne-am creat şi ocazii. Am intrat apoi foarte bine în joc. A doua repriză a fost extraordinară. Am meritat pe deplin victoria. Vom vedea ce va fi în a doua manşă. Dar e un rezultat important. Mă bucur pentru băieţi. Avem un avantaj bunicel, dar trebuie să jucăm foarte bine în retur”, a spus Bergodi în conferinţa de presă de după meci.  

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), echipa slovenă Olimpija Ljubljana, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

Au marcat: Ştefănescu ‘45+4, Păun ’84, Karamatic ‘90+3 (autogol) / Seslar ‘4

În minutul 66, de la oaspeţi a fost eliminat autorul golului, Seslar. A fost acordat penalti pentru Sepsi, însă Tudorie a ratat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele