Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Bergodi nu e afectat de seria nefastă a celor de la Sepsi. ”Faptul că am luat două goluri şi am egalat ne poate mulţumi”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 13 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21017242/3/uta-arad-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-02-12-2022.jpg

Sepsi OSK a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut pe teren propriu, în compania echipei Chindia Târgovişte, în etapa a XXV-a a Superligii.


Pentru Sepsi au marcat Rondon (45+3) şi Safranko (56), iar pentru Chindia au înscris Cooper (20) şi Ahmatov (44).

Covăsnenii sunt fără victorie în 2023. Cristiano Bergodi a declarat că elevii săi au făcut un joc bun contra Chindiei, în contextul în care au revenit de la 0-2. Italianul speră să câştige ”la masa verde” disputa cu FCU Craiova.

”Am avut situaţii bune din care nu am dat gol. Băieţii au reacţionat după ce am fost conduşi şi am avut reacţie în repriza secundă. Nu am avut limpezime în ultima treime de teren.

Am egalat, am avut şi ocazii de a câştiga. Pâcat, trebuia să învingem. Faptul că am luat două goluri şi am egalat ne poate mulţumi şi putem spune că e un egal cât o victorie. Nu mă îngrijorează clasamentul.

Am avut în trecut 3 sau 4 meciuri fără victorie, dar echipa juca. Probabil se simte şi un pic de presiune la băieţi. Am pierdut două puncte la Mioveni, două puncte azi, mergem înainte.  E un moment greu, în care se decid echipele calificate în play-off.

(n.r. despre meciul suspendat cu FCU Craiova) Cred că trebuie să facem scandal dacă nu ne dau cele 3 puncte de la meciul cu Craiova. E un regulament, trebuie respectat”
, a declarat Bergodi, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele