Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 10 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21587502/1/storck.jpg

Sepsi OSK a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 3-2, gruparea bucureşteană Rapid, în etapa a noua din play-off-ul Superligii.

Antrenorul lui Sepsi, Bernd Storck, a declarat că este foarte mulţumit de elevii săi şi a punctat că obiectivul a fost îndeplinit: clasarea la final de sezon peste Rapid.

”Am început perfect prima repriză, am jucat foarte, foarte bine. Rapid a deschis scorul, însă am continuat să presăm. Simţeam din primele minute că vom câştiga. Puteam să înscriem de mai multe ori, însă am pierdut din substanţă în repriza secundă.

A trebuit să facem schimbări, ne-am apărat foarte bine după golul lor secund, am avut şi noroc la penalty-ul ratat. Roland a fost foarte calm. Suntem pe locul cinci, ăsta este obiectivul nostru. Să păstrăm această poziţie, să ţinem Rapidul sub noi. Sunt foarte fericit cu echipa mea, băieţii au arătat mult caracter, în general nu vorbesc despre asta, dar astăzi chiar şi-au depăşit limitele, au presat, au avut mentalitate de luptători. Câteodată, sigur, ai nevoie şi de noroc, însă cred că am meritat cele trei puncte. E posibil să terminăm şi pe locul patru, însă vom vedea ce va fi la partida Farului”
, a spus Storck, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele