Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Bianca Andreescu despre accidentarea suferită: “Am două ligamente rupte. Putea fi mult mai rău”

Tenis Publicat pe 30 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21081544/1/bianca-andreescu.jpg

Jucătoarea canadiană Bianca Andreescu a anunţat că are două ligamente rupte la glezna stângă şi a început deja recuperarea, după accidentarea suferită la Miami Open.

Rezultatele investigaţiilor arată că am rupte două ligamente la glezna stângă. Este greu de spus cât voi lipsi, dar să spunem că ar fi putut fi mult mai rău!

Voi lua totul pas cu pas şi sunt optimistă că prin muncă, recuperare şi pregătire vor reveni curând pe teren. Recuperarea a început deja”, a notat Andreescu în social media.

Bianca Andreescu s-a accidentat la glezna stângă şi a părăsit terenul în scaun cu rotile la meciul cu Ekaterina Alexandrova, de marţi dimineaţă, din optimile Miami Open. 

Bianca Andreescu s-a accidentat cu Ekaterina Alexandrova

Jucătoarea canadiană Bianca Andreescu s-a accidentat la glezna stângă şi a părăsit terenul în scaun cu rotile la meciul cu Ekaterina Alexandrova, de marţi dimineaţă, din optimile Miami Open.

Andreescu s-a accidentat în setul doi, la scorul de 2-0 pentru Alexandrova, şi a fost scoasă de pe teren în scaun cu rotile.

Alexandrova câştigase primul set, scor 7-6 (0), iar meciul a fost întrerupt timp de o oră din cauza ploii, la scorul de 3-2.

"Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Să o văd pe teren cu dureri atât de mari, a fost dureros. Nu poţi să ajuţi, doar stai şi priveşti, este îngrozitor. Sper să îşi revină rapid şi îi urez recuperare uşoară", a spus Alexandrova.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele