Ultima oră
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul

Bianca Ghelber, medalie de argint în proba de aruncare a ciocanului, la Cupa Europei

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 10 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21519552/1/fra.jpg

Bianca Ghelber a obţinut medalia de argint în proba de aruncarea ciocanului, la Cupa Europei de la Leiria.

Ghelber a intrat în concurs cu o performanţă de 71.66 metri, urmată de aruncări măsurate la 69.18 metri, 6.37, 70.54 şi 66.91 metri.

Medalia de aur a revenit danezei Katrine Koch Jacobsen (71.95 metri), iar cea de bronz atletei italiene Sara Fantini (70.58).

Delegaţia României la Cupa Europei de aruncări de iarnă – lungi, de la Leiria, include şapte sportivi, iar rezultatele de până acum sunt: Alin Firfirică – medalia de aur (aruncarea discului), Dragoş Nicorici – locul 12 (aruncarea ciocanului, finala B), Bianca Ghelber - medalie argint (aruncarea ciocanului), iar în competiţia U23, Andreea Lungu – locul 7 (aruncarea discului).

Duminică mai iau startul Alexandru Novac (aruncarea suliţei), Rareş Toader (aruncarea greutăţii) şi Vlad Turcu (aruncarea suliţei, U23).

Competiţia de la Leiria se încheie duminică.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele