Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21565113/1/ghelber.jpg

Atleta Bianca Ghelber s-a calificat, sâmbătă, la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce şi-a îndeplinit baremul la o competiţie de la Nairobi, unde a reuşit cea mai bună performanţă personală a sezonului la aruncarea ciocanului şi a obţinut medalia de argint. Ghelber a depăşit baremul de calificare la JO cu doar 6 centimetri.

La Continental Tour Gold Nairobi 2024, Bianca Ghelber a reuşit o aruncare de 74.06 metri, din a treia încercare, cu care a obţinut medalia de argint. Finala a fost câştigată de Janee Kassanavoid (SUA, 75.99 metri).

Dincolo de medalia de la Nairobi, pentru Bianca Ghelber rezultatul de sâmbătă, care este, totodată, şi cea mai bună performanţă personală a sezonului, reuşita atletei tricolore reprezintă calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

Bianca Ghelber a depăşit baremul de 74 de metri cu doar 6 centimetri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele