adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Bicfalvi e aproape imposibil de adus la CFR Cluj. Ce sumă ar trebui să achite campioana României

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 17 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20744048/1/bic.jpg

Eric Bicfalvi (34 de ani) este dorit de CFR Cluj. Campioana României este în căutare de jucători valoroşi, iar în atenţia lui Dan Petrescu a intrat şi atacantul român, acum în Rusia la Ural. Se pare că negocierile au început şi chiar mai mult de atât.

Principalul impediment este legat de suma de transfer. Cei de la Sport.ro scriu că clauza de reziliere a fotbalistului este de două milioane de euro. Este greu de crezut că ardelenii ar fi dispuşi să achite atât celor de la Ural.

Bicfalvi e căpitan şi decar la Ural, pentru care evoluează de patru ani şi jumătate. Sezonul trecut, în 29 de meciuri a marcat de 10 ori şi a oferit două pase decisive. Actuala sa cotă de piaţă e de un milion de euro!

Eric Bicfalvi a plecat din România în 2016, de la Dinamo, când a mers la Tom Tomsk, în Rusia. El s-a consacrat la FCSB, iar la echipa naţională a adunat 9 meciuri şi a marcat un singur gol.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele