Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Billel Omrani, ”sancţionat” pentru prestaţia modestă de la naţională. Jurnaliştii algerieni anunţă că nu va mai fi convocat

CFR Cluj Publicat pe 22 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20749692/1/omrani-2.jpg

Billel Omrani (29 de ani) a debutat pentru naţionala Algeriei în partida amicală cu Iran, în care a prins 19 minute, dar se pare că a fost şi ultimul joc al fostului atacant al CFR-ului. Nu a convins, iar selecţionerul Djamel Belmadi se pare că nu îl va mai convoca.

Presa din Algeria notează faptul că evoluţia lui Omrani a fost una modestă şi că nu se va mai întâlni cu o astfel de şansă, cu convocarea, în mandatul lui Belmadi cel puţin. O veste proastă pentru atacant, care nu trece prin cel mai bun moment al carierei. El e liber de contract după ce a anunţat că pleacă de la CFR. Nu şi-a găsit momentan echipă.  

”Selecţionerul Djamel Belmadi a decis să îl excludă definitiv pe Billel Omrani din batalionul Fenecilor, conform jurnalistului Bouregaa Benazouz.

Prezenţa lui Omrani printre cele şapte nume noi din naţională a surprins oricum. Mai ales pentru că problema cu paşaportul său expirat putea să-l coste convocarea.

Billel Omrani şi Yanis Hamache nu l-au convins pe selecţioner”, au notat cei de la Fennec Football.

În vârstă de 29 de ani, Omrani este născut în Franţa, din părinţi algerieni. El a debutat în fotbalul profesionist la Olympique Marseille şi a mai jucat la Arles-Avignon, unde a fost împrumutat un sezon. La Cluj, el este din 2016. Ca junior, Omrani a fost convocat la naţionalele Franţei under 19, 18 şi 17.

Omrani a anunţat chiar el plecarea de la CFR Cluj

Bilel Omrani a anunţat chiar el că va pleca de la CFR Cluj: ”Suntem campioni, asta e important. Tot sezonul a fost foarte greu, mai ales dpă play-off. Pentru mine a fost ultimul meci la CFR, nu ştiu ce va fi, nu rămân în România, doar la CFR aş sta”.

47 de goluri şi 42 de pase decisive, în 209 jocuri oficiale, şi-a trecut în cont Billel Omrani pentru CFR Cluj, la care evoluează din toamna anului 2016. 1,6 milioane de euro este cota de piaţă a atacantului, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele