Ultima oră
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua

Blugi clasici pentru bărbaţi - Doar în culoarea albastră?

Noutăți Publicat pe 9 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20735165/1/blugi-clasici-pentru-barbati-doar-in-culoarea-albastra.jpg

În ţinutele bărbăteşti, blugii ocupă un loc foarte important, putând fi incluşi în ţinute dintre cele mai interesante şi variate. De la un look urban casual, până la unul office, perechea de blugi îşi va găsi întotdeauna locul, dând ţinutei un aer degajat şi relaxat. Textura plăcută a denimului şi lejeritatea croielii, fac din blugii clasici un must-have care nu trebuie să lipsească din dressing-ul niciunui bărbat.

Clasicul albastru şi tonurile variate

Atunci când îţi alegi o pereche de blugi barbati clasici, trebuie să ştii că poţi jongla cu ideile creative, îndrăznind astfel să îţi procuri modele variate, de la cele albastre atât de familiare, până la cele gri, maro, negre sau bej. Varietatea de nuanţe îţi oferă  posibilitatea de a purta perechea preferată de blugi, chiar şi atunci când mergi la birou, când iei masa cu prietenii în oraş ori atunci când pleci într-o călătorie lungă cu trenul sau avionul. Nuanţele variate îţi dau posibilitatea de a-ţi asorta cromatic piesele vestimentare, dar şi de a-ţi conferi un aer modern şi tineresc.

Cum incluzi blugii în ţinutele tale

MODIVO îţi vine în întâmpinare cu o varietate de modele de blugi clasici bărbăteşti, astfel că îţi vei putea crea unele dintre cele mai interesante ţinute. Pentru orele petrecute la birou, poţi alege să porţi o pereche de blugi clasici gri, negri sau maro, căreia să îi adaugi o cămaşă uni şi un sacou, asigurându-ţi un aer degajat şi relaxat. Adaugă o pereche de pantofi sau ghete în nuanţe închise, obţinând astfel ţinuta perfectă. 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20735165/2/cum-incluzi-blugii-in-tinutele-tale.jpg

Dacă vrei să ieşi cu prietenii în oraş, alege o pereche de blugi clasici albaştri şi poart-o cu o cămaşă sport, adăugată peste un tricou uni la baza gâtului. Pentru un aer mai degajat, poţi răsuci mânecile cămăşii, dar nu mai sus de cot. Adaugă accesoriile potrivite, precum ceasul, brăţările din piele sau cureaua de la pantaloni şi portofelul, şi nu uita de încălţăminte, putând purta o pereche de ghete sau pantofi sport, asortată cromatic nuanţei curelei de la pantaloni.  Vei obţine astfel o ţinută casual atrăgătoare, pregătită pentru o seară în club sau pentru o ieşire la masă. Pentru perioada caldă din an, alege să porţi o pereche de blugi clasici cu o cămaşă din in sau cu tricouri potrivite staturii şi siluetei tale.

Blugii clasici, nelipsiţi din ţinutele sport

O ţinută sport poate fi adoptată în multe contexte. Astfel, fie că ieşi la o plimbare prin oraş, că mergi la un picnic, porneşti într-o călătorie sau pleci cu cei mici prin parc, alege să porţi blugi clasici, alături de tricouri şi hanorace. Poţi adopta tricourile simple, la baza gâtului, sau poţi alege modelele cu guler, o variată avantajoasă pentru orice tip de statură.

Hanoracul reprezintă una dintre cele mai versatile piese vestimentare, astfel că poţi alege modele simple sau cu glugă, în tonuri neutre sau imprimate şi colorate, potrivite oricând unui look în care incluzi o pereche de blugi clasici.

Accesând https://modivo.ro/barbati/incaltaminte/sneakersi  ai posibilitatea de a-ţi completa outfit-ul, alegând perechea de sneakers potrivită, astfel încât să finalizezi aspectul sportiv şi relaxat al ţinutei tale.  Varietatea de tonuri şi modele îţi va oferi posibilitatea de a alege cea mai potrivită variantă, astfel încât ţinuta ta sport să fie impecabilă, dar şi comodă şi confortabilă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele