Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Bogdan Andone a vorbit despre experienţa de pe banca celor de la FC Voluntari. ”O întreagă nebunie!”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20171491/1/and-2.jpg

FC Voluntari anunţă că a a semnat un contract, până la finalul sezonului 2021/2022, cu antrenorul Liviu Ciobotariu. El îl înlocuieşte pe Bogdan Andone.

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani îi va avea în componenţa staff-ului său pe Adrian Iordache-antrenor secund, Alessandro Caparco -antrenor cu portarii si Lucian Păun-preparator fizic.

Bogdan Andone a explicat în cadrul unui interviu cum a decurs mandatul său pe banca ilfovenilor.

„Începutul a fost destul de dificil, au venit mulţi jucători noi.Jucătorii erau extrem de afectaţi şi din punct de vedere fizic..  iar pe când am reuşit să ne punem la punct echipa a făcut nişte rezultate bune, eram foarte bine în momentul respectiv. După a venit meciul cu Dinamo, unde am ratat nişte situaţii bune, am pierdut meciul.

La 3 zile meciul cu Sibiu, prima repriză bună, dar după a căzut totul. Ne-a lipsit şansa. Pentru binele echipe e bună decizia, poate era nevoie de un şoc, decizia m-a surprins şi pe mine, asta e clar. A fost decizia clubului, nu a mea. Eu cred că echipa va scăpa de la retrogradare chiar şi fără meciul de baraj. Eu o pun şi pe seama ghinionului tot ce s-a întâmplat.

Am văzut că şi Astra şi-a schimbat antrenorul. O întreagă nebunie. Şi Neagoe a făcut rezultate la Astra. Pratic ce s-a întâmplat şi cu mine, e similar. E dificil, chiar nu pot să înţeleg ce se întâmplă. E păcat!”
, a explicat Andone, pentru Pro X.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele