Ultima oră
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Bogdan Lobonţ e mulţumit de portarii de la echipa naţională. ”Trec printr-o perioadă bună”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20866896/1/lobont.jpg

România îşi joacă ultima şansă pentru părăsirea ultimului loc din Grupa 3 a Ligii B din Nations League. La actuala acţiune, tricolorii au de recuperat un punct în raport cu Finlada, echipă pe care o întâlnesc în această seară, de la 21:45 şi pe care trebuie să o învingă.

Partida se dispută la Helsinki, după ce în România, în Giuleşti, elevii lui Edi Iordănescu s-au impus cu 1-0. O victorie e capitală, pentru că România are doar 3 puncte până acum, luate chiar din duelul cu nordicii, în timp ce adversarii au cu unul mai mult, 4.

Fostul portar Bogdan Lobonţ este de părere că buturile naţionalei sunt în siguranţă şi a punctat că cei trei portari selecţionaţi de Edi Iordănescu sunt de valoare.

 

 „Sunt convins că toţi trei se vor achita de sarcini, pentru că trec printr-o perioadă bună. Ionuţ Radu a început să joace odată cu transferul la Cremonese. Horaţiu Moldovan confirmă evoluţiile din sezonul trecut la Rapid, Târnovanu e şi el pe un drum bun şi creşte de la meci la meci. În poartă stăm bine indiferent cine joacă. Toţi trei au calitate”, a spus Bogdan Lobonţ pentru cei de la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri