Ultima oră
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie

Bogdan Mitrea a semnat cu o formaţie din Superliga, la scurt timp după despărţirea de Universitatea Craiova

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 30 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21213917/1/mitrea.jpg

Cei de la Universitatea Cluj încep campania de transferuri cu fundaşul Bogdan Mitrea (35 de ani), care revine la echipa unde a făcut junioratul.

Mitrea s-a despărţit la începutul săptămânii de Universitatea Craiova, pentru care a evoluat din luna august a anului trecut.

”Universitatea Cluj continuă campania de transferuri pentru sezonul 2023-2024 cu fundaşul central Bogdan Mitrea. Jucătorul revine astfel la clubul la care şi-a făcut junioratul”, este comunicatul ardelenilor.

  • Mitrea are o selecţie şi un gol în tricoul echipei naţionale, într-un amical cu Belarus, câştigat de ”tricolori” cu 5-3.

Cariera sa a numărat prezenţe şi în cupele europene, fie că a fost vorba de preliminariile UEFA Champions League, UEFA Europa League sau UEFA Conference League. Pe când evolua la FCSB, a prins un meci şi în grupele Europa League (2016-2017).

Fundaşul are o vastă experienţă în fotbalul românesc, unde a jucat atât în Liga 2, timp de 21 de meciuri, cât mai ales în Superligă în peste 200 de ocazii.

Recentul sezon i-a adus 24 de apariţii pe prima scenă, atât la Sepsi cât şi la CSU Craiova, în această perioadă reuşind să marcheze 3 goluri şi să ofere o pasă de gol.

Mitrea are în palmares trei trofee importante, două câştigate destul de recent la Sepsi OSK (Cupa României şi SuperCupa).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele