Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

Bogdan Mitrea simte că Sepsi poate reveni în retur. ”Mergem în Suedia cu toate forţele şi sperăm să reuşim minunea!”

Sepsi OSK Publicat de Ovidiu Neacşu pe 5 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20804994/1/mitrea.jpg

Echipa Sepsi Sf. Gheorghe a suferit o înfrângere pe teren propriu, 1-3, cu formaţia suedeză Djurgarden, joi seară, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Căpitanul echipei Sepsi, Bogdan Mitrea, este optimist pentru returul din Suedia cu Djurgarden, el declarând, joi seară, după meciul tur, pierdut că scorul de 1-3, că nu crede că jocul a fost atât de slab cum arăta scorul la un moment dat.

”E dureros, puţin! Nu cred că am făcut un meci aşa slab cum arăta scorul la un moment dat, 3-0. La primele ocazii au şi avut gol. Nu ne demoralizăm. Mergem în Suedia cu toate forţele şi sperăm să reuşim minunea! Au primit un penalti… Dacă ăla e penalti, putem să ne lăsăm toţi de fotbal.. Te demoralizeaza, încerci să joci şi primeşti gol, dar peste o săptămână mergem peste ei şi încercăm să câştigăm.

3-0 ar fi fost mult prea dur faţă de cum s-a jucat. Chiar aşa, să dai gol la fiecare ocazie şi noi să ratăm mereu! Dar e o echipă bună, însă acum ne ştim adversarul şi vom încerca să mergem la victorie! Dar, per ansamblu nu cred că s-a văzut diferenţa, dar mergem acolo optimişti. Problema este că ei cred că îşi amână meciurile din campionat, la noi nu se poate”, a declarat Mitrea la Pro Arena.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele