Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Bogdan Stancu se gândeşte la retragere, deşi a fost curtat de două echipe din Casa Liga 1

Superliga Publicat pe 26 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20719451/1/bogdan-stancu-fcsb.jpg

Bogdan Stancu ar fi primit două oferte din partea lui Adrian Mititelu jr., în ultimele zile, însă şansele ca ”Motanul” să se întoarcă în Casa Liga 1, la FC ”U” Craiova, sunt foarte reduse, informează ProSport. Gicu Grozav, Andrei Chindriş şi Paul Iacob sunt celelate nume sonore cu care conducerea oltenilor a demarat tratative.

Conform sursei citate, Adrian Mititelu Jr. s-ar fi întâlnit întâmplător cu Bogdan Stancu într-un local din Bucureşti, unde i-ar fi spus direct ce salariu îi oferă. Juniorul familiei Mititelu nu l-a întrebat, însă, dacă îşi mai doreşte să continue ca fotbalist. Pe lânga vârsta de 34 de ani, atacantul nu a mai evoluat din decembrie 2021, când era legitimat la Eyupspor, în liga a 2-a turcă.

Bogdan Stancu şi-ar dori ca să continue cariera de fotbalist doar dacă o să mai prindă un contract în Turcia. Într-un alt scenariu, ”Motanul” se gândeşte serios să se retragă din lumea ”sportului rege”. Prosper din punct de vedere financiar, Stancu nu ar mai fi motivat să revină în fotbalul românesc. El a mai fost curtat şi de FC Argeş, însă a răspuns într-o manieră asemănătoare ca cea faţă de Mititelu jr. Ia în calcul propunerea, însă nu sunt şanse mari să accepte revenirea la prima sa echipă din carieră.  

În ultimii ani, Bogdan Stancu şi-a dezvoltat mai multe afaceri. Dorinţa de a se concentra mai mult în această zonă îl face pe Stancu să fie orientat mai degrabă către retragerea din fotbal. FC Argeş, Unirea Urziceni, Steaua, Galatasaray, Orduspor, Genclerbirligi şi Bursaspor sunt restul formaţiilor din cariera atacantului cu 14 goluri marcate în 52 de selecţii pentru naţionala României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele