Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Bogdan Vătăjelu, discurs fără menajamente. ”Suntem penibili!”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 7 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21009442/1/vatajelu.jpg

Farul Constanţa a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Universitatea Craiova, după un meci contând pentru etapa a 24-a din Superligă. Trupa lui Gică Hagi revine pe primul loc.

Unul din liderii vestiarului Craiovei, Bogdan Vătăjelu a avut un discurs dur la finele partidei şi a catalogat prestaţia de luni seara ca fiind ”penibilă”.

Fundaşul este de părere că la echipă e nevoie de o schimbare masivă a lotului.

 ”Am avut şedinţă, mister e supărat pe noi. Am fost penibili, chiar dacă a doua repriză ne-am mai revenit puţin. Chiar am fost penibili. În seara asta, începând cu mine. Chiar şi aşa penibili cum am fost, puteam să egalăm.

Dar chiar era nedrept dacă egalam. Atât timp cât noi nu suntem sută la sută, sunt zile în care nu poţi să faci nimic. Am ieşit pierzători şi e păcat. Eu, cel puţin, am fost penibil.

Ăştia suntem. Cine poate să fie de vină, dacă nu jucătorii? Suntem penibili! Antrenorul plăteşte, pentru că e mai uşor de dat afară, e unul singur. Dar poate ar fi timpul să plece şi 15 jucători. Poate se întâmplă ceva bun! Dacă asta e bine pentru club, poate ar trebui să se întâmple.

Nici nu ştiu. Sunt foarte supărat, nu vreau să spun mai multe lucruri la cald. Aveam mare încredere în meciul de astăzi. O luăm de la capăt. Dacă ne prezentăm aşa, e clar că o să ne fie foarte greu cu CFR. După un meci ca ăsta, ce poţi să mai zici? Suntem o apă şi un pământ, toată lumea ne înjură”
, a explicat Vătăjelu, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri