Ultima oră
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar

Bogdan Vătăjelu refuză să prelungească înţelegerea cu U. Craiova în afara termenilor lui! Fundaşul, în ultimele 6 luni

CS Universitatea Craiova Publicat pe 17 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20985813/1/vatajelu.jpg

Bogdan Vătăjelu (29 de ani) se află în ultimele şase luni de contract cu Universitatea Craiova, însă nu e dispus să semneze prelungirea decât în termenii pe care îi doreşte, cu un salariu apropiat de cel pe care îl câştigă şi acum.

  • SuperLiga României revine pe programele Prima Sport şi aplicaţia www.primaplay.ro din 20 ianuarie, cu prima etapă din 2023!

Fundaşul lateral ţine la pretenţiile sale, iar până în acest moment conducerea nu a acceptat termenii săi, pentru că, potrivit ProSport, ţine cont şi de vârsta apărătorului şi vrea să umble puţin la remuneraţie, să îi ofere mai puţin.

Astfel, fundaşul poate semna în acest moment cu orice club, dar va ajunge, în cazul în care se va înţelege şi va cădea la un acord cu altă formaţie, din vară acolo, la finalul întrecerii actuale din SuperLiga României.

În acest sezon, Vătăjelu a evoluat pentru clubul din Craiova în 21 de partide, a marcat de două ori şi a oferit două pase decisive.

Bogdan Vătăjelu ar câştiga la U. Craiova în jur de 10.000 de euro

Vătăjeul a fost readus din Cehia în vara lui 2019, dar a pierdut clar duelul cu Nicuşor Bancu pentru postul de titular în banda stângă, motiv pentru care a fost folosit fie ca extremă stânga, fie ca fundaş dreapta în unele momente.

Conform informaţiilo apărute în presă, Vătăjelu ar lua la U. Craiova un salariu de aproximativ 10.000 de euro pe lună.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri