Ultima oră
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie
Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie

Bogdan Vintilă, despre situaţia tot mai grea de la FC Argeş. ”Mergem încrezători”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 22 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21103157/1/fc-hermannstadt-fc-arges-superliga-superbet-22-04-2023.jpg

FC Hermannstadt a învins pe teren propriu, formaţia FC Argeş, scor 2-1, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Superligii.

Bogdan Vintilă a declarat că piteştenii ar fi meritat un egal, după jocul din a doua repriză. Tehnicianul a punctat că situaţia este complicată, datorită faptului că sunt destul de departe de un loc ce asigură rămânerea în Superliga.

”Rămâne la fel de complicat ca până acum, suntem tot la mâna noastră. Nu am reuşit să obţinem niciun punct astăzi, cu toate că după jocul din a doua repriză am fi meritat.

A fost o neatenţie la primul gol, golul doi a fost o execuţie deosebită, aşa s-a scris istoria primei repriză. În a doua repriză am încercat să presăm, din păcate nu am reuşit să marcăm decât o singură dată.

Am 32 de jucători, pot să pun pe foaie 20 şi pun să joace doar 11. La sfârşit de săptămână ale, câteodată mai fac şi greşeli, că mai greşesc şi eu, că sunt om. Încercăm să strângem rândurile, am spus că trebuie să facem un meci perfect ca să câştigăm, din păcate nu am reuşit.

Mergem încrezători, asta încerc să le spun şi jucătorilor, că totul depinde doar de noi. Nu depindem de jocul rezultatelor, depindem doar de noi”
, a spus Vintilă, la finele partidei.

Cu această victorie FC Hermannstadt a adunat 27 de puncte şi este pe poziţia a doua în clasamentul din play-out. Acelaşi punctaj îl au şi echipele de pe locurile 1 (FC U Craiova) şi 3 (Petrolul). FC Argeş are 17 puncte şi ocupă poziţia a 9-a, ceea ce duce la retrogradarea directă.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele