Ultima oră
VIDEO | Louis Munteanu, imposibil de neconvocat la EURO. ”Sper să fiu şi eu acolo” VIDEO | Louis Munteanu, imposibil de neconvocat la EURO. ”Sper să fiu şi eu acolo”
Unirea Slobozia va juca pentru prima dată în Superliga! Ialomiţenii sunt promovaţi matematic după succesul de la Mioveni Unirea Slobozia va juca pentru prima dată în Superliga! Ialomiţenii sunt promovaţi matematic după succesul de la Mioveni
Ar fi o mega lovitură! Risto Radunovic, dorit de o rivală din play-off a celor de la FCSB Ar fi o mega lovitură! Risto Radunovic, dorit de o rivală din play-off a celor de la FCSB
SPECIAL | România la turneele finale. Episodul 1: Regele Carol al II-lea, deschizătorul de drumuri SPECIAL | România la turneele finale. Episodul 1: Regele Carol al II-lea, deschizătorul de drumuri
VIDEO | Farul - Rapid 3-1. Giuleştenii sunt de nerecunoscut în play-off VIDEO | Farul - Rapid 3-1. Giuleştenii sunt de nerecunoscut în play-off
VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start

Bogdan Vintilă, gata de revenirea în antrenorat! Se află în discuţii cu FC Argeş

FC Argeș Publicat pe 14 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21057294/1/vintila.jpg

FC Argeş este în căutarea unui nou antrenor, după ce contractul cu Marius Croitoru a fost reziliat, iar un fost tehnician de la FCSB este, se pare, favorit să fie numit în funcţie. Conducerea piteştenilor are mai multe nume pe listă după ce Adrian Ursea a refuzat şansa de a antrena în SuperLiga României.

Astfel, în acest moment, pe listă se află Mihai Teja, Ionuţ Badea şi Bogdan Argeş Vintilă. Conform ProSport, favorit este Vintilă, care a pregătit şi FCSB acum ceva timp. Discuţiile ar fi chiar avansate, antrenorul primind chiar şi contractul din partea argeşenilor.

În ciuda acestui fapt, conform sursei amintite, Vintilă a declarat momentan următoarele: ”Nu vreau să comentez. Sunt director la academie la Concordia Chiajna, nu am semnat cu nimeni. Nu e nimic sigur şi nu am ce să declar în plus în acest moment.”

Adrian Ursea a fost primul pe lista echipei FC Argeş

FC Argeş a anunţat că a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Marius Croitoru. De asemenea, de gruparea din Trivale s-a despărţit şi Constantin Schumacher, cel care deţinea licenţa PRO şi astfel era tehnician în acte.

Potrivit argeşenilor, interimatul va fi asigurat de Dragoş Radu, iar în acest moment se caută înlocuitor.

În contextul situaţiei complicate din clasament, oficialii au pregătit o lovitură de imagine. Adrian Ursea a fost dorit de FC Argeş. Antrenorul este liber de contract de aproape doi ani, după ce s-a despărţit de Nice, cu care a avut rezultate notabile în Ligue 1.

În plus, pe lista piteştenilor se mai află Alin Minteuan, antrenorul secund de la CFR Cluj, dar şi, surprinzător, Marius Măldărăşanu, tehnicianul celor de la Hermannstadt.

Cu Marius Croitoru antrenor principal, FC Argeş a ajuns să fie penultima clasată din SuperLigă, loc ce duce direct la retrogradarea în eşalonul secund. Pentru Croitoru este a doua echipă din acest sezon, după experienţa ratată, de asemenea, la FC ”U” Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele