Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Bogdan Vintilă, încrezător după victoria cu CS Mioveni: ”Este o finală etapa următoare!”

FC Argeș Publicat pe 29 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21110024/1/cs-mioveni-fc-arges-play-out-superliga-superbet-129-04-2023.jpg

Echipa FC Argeş a învins sâmbătă, în deplasare, scor 2-0, formaţia CS Mioveni, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Superligii.

Gazdele au început meciul, practic, de la 0-1, după ce Argesul a deschis scorul înca din minutul 7, prin Calcan. Piteştenii au avut o bară în minutul 18, când Koumbemba a trimis în transversală, iar Facundo Rizzi a dat şi el emoţiii gazdelor în minutul 43, atunci când a luat la ţintă bara. 

În minutele de prelungire ale primei reprize, jucătorii din Mioveni au scos şi lovitura de cap a lui Turda, iar la pauză s-a intrat cu oaspeţii în avantaj, 1-0.

În partea secundă, Garita, revenit după suspendarea de două săptămâni, a majorat scorul la 2-0 în minutul 66, iar trei minute mai târziu, Liviu Antal a înscris pentru Mioveni. Însă, după consultarea VAR, care a durat câteva minute, arbitrul Sebastian Colţescu a anulat reuşita gazdelor pentru ofsaid.

La finalul meciului, antrenorul de la FC Argeş, Bogdan Vintilă, a oferit mai multe declaraţii. 

”Este o finală etapa următoare!”

”Mă interesează să am linişte la echipă şi să putem să lucrăm cum trebuie. Pe mine mă interesează ce face echipa mea pentru că în acest moment depindem doar de noi. 

A revenit cu gol, mă bucur pentru el. Pot să spun că mi-a mulţumit pentru că i-am dat şi lui un restart. Mă bucur că a venit cu gol, mă bucur că am recâştigat un jucător important pentru echipă.  

Publicul este un factor important în viaţa unei echipe. Faptul că au fost aproape de noi când echipa era prăbuşită ne-a făcut să prindem încredere. Chiar am vizionat cu jucătorii anumite filmuleţe trimise de către suporteri şi nu pot decât să le mulţumesc pentru că le-au dat energie jucătorilor. Este o finală etapa următoare, dar mai sunt trei jocuri”, a spus Bogdan Vintilă, la finalul meciului. 

FC Argeş a reuşit a doua victorie în play-out şi a făcut 20 de puncte, aflându-se pe locul 8 în play-out. CS Mioveni este deja retrogradată în liga secundă. Echipa galben-verde este pe ultimul loc în play-out, cu 11 puncte, fără victorie şi fără gol marcat în ultimele şase meciuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele