Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Bogdan Vintilă, mesaj hotărât după ce a preluat-o pe FC Argeş: ”Dacă nu eu, atunci cine?”

FC Argeș Publicat pe 15 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21058739/1/whatsapp-image-2023-03-15-at-11-14-25-773x380.jpg

În cursul zilei de miecuri, FC Argeş a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu Bogdan Vintilă ca antrenor principal. El era liber de contract după ce a plecat de la FCSB 2. Fostul antrenor al lui Becali are o misiune dificilă la Piteşti şi va trebui să salveze echipa de la retrogradare. 

Contractul tehnicianului este valabil până în vara anului 2025. Vintilă s-a întors la FC Argeş după 16 ani, în 2007 fiind ultimul său meci ca jucător al acestei echipe.

Tehnicianul în vârstă de 51 de ani a condus deja primul antrenament. El a oferit şi primele declaraţii în calitate de antrenor la FC Argeş şi a avut un mesaj decis. 

”Dacă nu eu, atunci cine?”

”Este un sentiment frumos. Sunt bucuros că am revenit la Piteşti, oraş care m-a adoptat şi căruia îi datorez multe. Am venit să pun umărul la îndeplinirea obiectivului, să jucăm un fotbal plăcut, dar şi eficient.

Dacă nu veneam în situaţia asta, când să mai vin? Dacă nu eu, atunci cine? Mă bucur că au apelat la mine. Sper să reuşim împreună cu jucătorii şi să fim fericiţi la sfârşitul campionatului. Important este să ieşim din zona locurilor care pot duce în liga a doua, dar asta doar cu un joc bun.

În momentul ăsta trebuie să le redau plăcerea jucătorilor de a juca fotbal. Este presiune, este normală presiunea într-un fel, dar trebuie să fie pozitivă. Suporterii argeşeni trebuie să aibă încredere în echipă”, a declarat Bogdan Vintilă, potrivit argesfc.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele