Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Bogdan Vintilă, mesaj hotărât după ce a preluat-o pe FC Argeş: ”Dacă nu eu, atunci cine?”

FC Argeș Publicat pe 15 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21058739/1/whatsapp-image-2023-03-15-at-11-14-25-773x380.jpg

În cursul zilei de miecuri, FC Argeş a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu Bogdan Vintilă ca antrenor principal. El era liber de contract după ce a plecat de la FCSB 2. Fostul antrenor al lui Becali are o misiune dificilă la Piteşti şi va trebui să salveze echipa de la retrogradare. 

Contractul tehnicianului este valabil până în vara anului 2025. Vintilă s-a întors la FC Argeş după 16 ani, în 2007 fiind ultimul său meci ca jucător al acestei echipe.

Tehnicianul în vârstă de 51 de ani a condus deja primul antrenament. El a oferit şi primele declaraţii în calitate de antrenor la FC Argeş şi a avut un mesaj decis. 

”Dacă nu eu, atunci cine?”

”Este un sentiment frumos. Sunt bucuros că am revenit la Piteşti, oraş care m-a adoptat şi căruia îi datorez multe. Am venit să pun umărul la îndeplinirea obiectivului, să jucăm un fotbal plăcut, dar şi eficient.

Dacă nu veneam în situaţia asta, când să mai vin? Dacă nu eu, atunci cine? Mă bucur că au apelat la mine. Sper să reuşim împreună cu jucătorii şi să fim fericiţi la sfârşitul campionatului. Important este să ieşim din zona locurilor care pot duce în liga a doua, dar asta doar cu un joc bun.

În momentul ăsta trebuie să le redau plăcerea jucătorilor de a juca fotbal. Este presiune, este normală presiunea într-un fel, dar trebuie să fie pozitivă. Suporterii argeşeni trebuie să aibă încredere în echipă”, a declarat Bogdan Vintilă, potrivit argesfc.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele