Ultima oră
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile
Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act

Boloni a introdus sistemul ”paleolitic” la Panathinaikos. Antrenorul e critica dur în presa din Grecia

Stranieri Publicat pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20028193/1/boloni-panathinaikos-atena02.jpg

Ladislau Boloni a reuşit să salveze Panathinaikos de la retrogradare. A dus-o de pe ultimele locuri în play-off, dar presa elenă îl critică în termeni duri, pe motiv că sistemul de joc este unul învechit. Boloni este acuzat că i-a transformat pe atacanţi în mijlocaşi, iar pe mijlocşi în fundaşi.

E clar că echipa a revenit la un stil de paleolitic. După ce în ianuarie, Dumnezeul fotbalului a fost generos cu Boloni prin rezultate şi cu adversari accesibili, s-a întors roata norocului. Românul s-a declarat nemulţumit de cum s-a primit golul, dar nu a suflat o vorbă că PAO nu a avut o jumătate de ocazie.

A transformat atacanţii în mijlocaşi, mijlocaşii în fundaşi, iar pe apărători în prizonieri în propriul careu, de parcă ar înfrunta o combinată Bayern – City”, se arată în presa din Grecia.

Panathinaikos, antrenată de Ladislau Boloni, a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa lui Ionuţ Nedelcearu, AEK Atena, într-un meci din etapa a XXIV-a a campionatului Greciei. Tot în prima ligă elenă, Cristian Ganea a înscris un gol pentru Aris Salonic.

La partida Panathinaikos – AEK, Nedelcearu a fost integralist la oaspeţi. Au marcat Velez ’58 pentru Panathinaikos şi Garcia ’73 pentru AEK.

La meciul Aris Salonic – Atromitos, scor 3-0, Cristian Ganea a înscris în minutul 23. Celelalte goluri au fost marcate de Sasha ’65 şi Silva ‘80. Ganea a jucat pe toată durata partidei.

Aris ocupă locul doi în clasament, cu 47 de puncte, în timp ce Atromitos este pe opt (26 de puncte). Panathinaikos se află pe poziţia a cincea (42 de puncte), iar AEK este pe 4 (45 de puncte).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele