Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Bomba momentului! Ianis Hagi, pe urmele tatălui său. Fotbalistul poate prinde transferul carierei: ”Echipa lui vrea să îl vândă!”

Stranieri Publicat pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21602898/1/hagi.jpg

La vară, împrumutul lui la Alaves expiră, iar presa din Scoţia consideră că românul nu îşi va mai găsi locul nici la Rangers. 

Ianis Hagi a a prins mai multe meciuri în campionatul spaniol, dar nu a părut că s-a simţit la fel de bine, ca în Scoţia, acolo unde om de bază la Rangers, până să se accidenteze.

Fiul lui Gică Hagi ar trebui să revină la Rangers în această vară, dar se pare că jucătorul nu ar mai intra în planurile de viitor ale echipei. 

Totuşi, din Turcia a venit un anunţ bun pentru Ianis Hagi. Potrivit Fanatik.com.tr , Ianis Hagi ar fi intrat din nou pe radarul celor de la Galatasaray, echipă unde tata său a făcut istorie. 

”Echipa lui vrea să îl vândă!”

”A fost anunţat faptul că Hagi, care se pregăteşte să revină în Scoţia, a fost pus pe lista de vânzări de către clubul său. Se pare că Galatasaray ar putea încerca din nou să îl transfere pe tânărul talent care s-a născut în Turcia şi are cetăţenie turcă”, a scris publicaţia turcă.

Ianis Hagi este cotat la 2,5 milioane de euro de către site-urile de specialitate. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele