Ultima oră
Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu jucătorul de la FCSB şi s-a decis! „Să vedem dacă ne putem baza pe el” Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu jucătorul de la FCSB şi s-a decis! „Să vedem dacă ne putem baza pe el”
Antrenorul, favorit să o preia pe AC Milan. Alegerea interesantă a clubului din Serie A Antrenorul, favorit să o preia pe AC Milan. Alegerea interesantă a clubului din Serie A
OUT de la Rapid, până la finalul sezonului! Anunţul făcut de formaţia din Giuleşti OUT de la Rapid, până la finalul sezonului! Anunţul făcut de formaţia din Giuleşti
Decizia luată de CIO dacă niciun palestinian nu se califică la Jocurile Olimpice Decizia luată de CIO dacă niciun palestinian nu se califică la Jocurile Olimpice
Joan Chelimo Melly a stabilit un nou record al României, în proba de 10 kilometri Joan Chelimo Melly a stabilit un nou record al României, în proba de 10 kilometri
Sorana Cîrstea, fără replică pe zgura de la Madrid în faţa Igăi Swaitek, locul 1 WTA Sorana Cîrstea, fără replică pe zgura de la Madrid în faţa Igăi Swaitek, locul 1 WTA

Bomba momentului în fotbalul românesc! 5 oferte pentru internaţionalul român după România-Columbia. Impresarul a spus tot: ”Două echipe sunt din Germania! Echipe de top!”

Echipa nationala Publicat pe 27 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21538372/1/romania-elvetia-preliminariile-c-e-2024-21-11-2023.jpg

Echipa naţională a României a pierdut marţi seara, scor 2-3, în faţa echipei naţionale a Columbiei, într-un meci amical disputat la Madrid.

Columbia a dominat meciul şi a deschis scorul încă din minutul 5, prin Jhon Cordoba, care a înscris cu o lovitură de cap. În minutul 36 Stanciu şi Marius Marin s-au încurcat şi după o pasă cu călcâiul, Jhon Arias a marcat pentru 2-0.

Horaţiu Moldovan a intervenit excelent în minutele 52 şi 66, dar portarul tricolorilor nu a mai avut ce face la şutul lui Yaser Asprilla, din minutul 80.

Pe final, românii au făcut pressing în preajma careului advers, iar Ianis Hagi a recuperat balonul şi a înscris primul gol pentru elevii lui Edi Iordănescu.

Tricolorii au mai înscris odată, în minutul 90+4, când Man a pasat şi Florin Tănase a redus din diferenţă, dar s-a încheiat 3-2 pentru sud-americani, după o partidă în care România a fost periculoasă doar în ultimele cincisprezece minute.

După meci, impresarul Florin Manea a făcut mai multe dezvăluiri despre atacantul Denis Drăguş. El susţine că mai multe echipe din fotbalul european sunt interesate de serviciile lui Denis Drăguş. Atacantul ar putea ajunge în Germania sau Portugalia. 

”Drăguş e în formă, a dat goluri, există interes pentru el. Am spus-o aseară într-o emisiune sunt două cluburi din Germania şi trei din Portugalia care se interesează de el. Sunt echipe de mijlocul clasamentului în Germania şi echipe de top din Portugalia.

(n.r. – Care cota lui Drăguş?) Patru-cinci milioane. În jur de cinci milioane. Cu toate că el fiind în ultimul an de contract s-ar putea preţul să fie puţin mai jos”, a spus Florin Manea, potrivit Fanatik.

Singurul jucător remarcat de Dumitru Dragomir după partida contra Columbiei

”Surpriza plăcută e Ianis Hagi. El e adevăratul nostru câştig după acest meci. Voi vă daţi seama că dacă el juca titular la Alaves ce jucător aveam noi la Euro? Dar, chiar şi aşa, s-a văzut şi cu Columbia că a întrat Hagi pe teren.

S-a implicat foarte mult în joc şi şi-a asumat ultima pasă. A şutat de la distanţă. A bătut bine fazele fixe. Nu ai cum să îl ţii rezervă pe Ianis Hagi la Euro. Deşi nu are 10 pe tricou, el e decarul nostru. Şi am observat că Ianis a avut în jocul său acea răutate pozitivă, dar şi o foame de fotbal”, a spus Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt