Ultima oră
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

”BOOM!” Jurgen Klopp a semnat prelungirea contractului cu Liverpool până în 2026

Liverpool Publicat de Emanoil Ursache pe 28 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20688677/1/profimedia-0523440241.jpg

Jurgen Klopp (54 de ani) a semnat prelungirea contractului cu Liverpool până în 2026, conform The Athletic. Înţelegerea tehnicianului german, care a preluat conducerea tehnică a ”cormoranilor” din octombrie 2015, era valabilă până în anul 2024.

Klopp îşi dorea iniţial să ia o pauză la finele sezonului 2023-2024. Victoria din manşa tur a semifinalei Ligii Campionilor cu Villarreal, scor 2-0 pe Anfield, pare să fi cântărit decisiv pentru carismaticul antrenor. După meci, Mike Gordon, preşedintele companiei care deţine Liverpool FC, Fenway Sports Group, l-a convins pe Jurgen Klopp să îşi extindă contractul cu încă doi ani.

Jurgen Klopp are şansa să scrie istorie la Liverpool anul acesta. ”Cormoranii” au câştigat deja Cupa Ligii Angliei şi sunt în grafic pentru alte trei trofee importante. Sunt cu un picior în finala Ligii Campionilor, se află la doar un punct în spatele liderei Manchester City în Premier League şi vor juca pe 14 mai finala Cupei Angliei contra londonezilor de la Chelsea.

Klopp a mai câştigat de când a devenit antrenorul lui Liverpool Liga Campionilor în sezonul 2018-2019, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor (ambele în 2019), şi Premier League în stagiunea 2019-2020.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele