Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”

Borussia Dortmund a ieşit la atac! Acuză arbitrajul după returul cu Chelsea

Champions League Publicat pe 8 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21047772/1/bvb-chelsea.png

Borussia Dortmund a ieşit din Liga Campionilor, după ce a cedat cu 0-2 în returul cu Chelsea, de la Londra. Nemţii au pierdut cu 1-2 la general, iar la final au acuzat arbitrajul, la centru fiind Danny Makkelie, în special la lovitura de pedeapsă repetată, pe care în primă fază o ratase Kai Havertz.

Jucătorii lui Dortmund şi antrenorul au avut un discurs orientat către cele întâmplate din perspectiva arbitrajului şi au acuzat faptul că gazdele au fost avantajate.

Nu meritam să pierdem. Am pierdut din cauza arbitrajului. Cum e posibil să se repete penalty-ul? Nu înţeleg. Arbitrajul a fost foarte slab, iar centralul este un arogant. Am jucat aici, poate că i-a fost frică de fani, nu ştiu.

UEFA trebuia să delege alt arbitru. E dureros să ieşim aşa din Champions League. Chelsea a jucat bine în prima repriză, dar noi am avut o şansă mare în partea a doua, prin Jude”, a spus Emre Can, citat de RMC Sports.

E dezamăgitor, nu ştiu ce putea să facă Wolf cu mâinile. Faptul că s-a repetat penalty-ul este o glumă proastă. Mereu intră jucători în careu, la fiecare penalty, mai ales când executantul face paşi mici”, l-a completat Jude Bellingham.

Când e nevoie de cinci-şase minute pentru luarea unei decizii, e clar că e greu de luat. Eu sunt antrenor, sunt responsabil de evoluţia echipei mele, nu de evoluţia arbitrilor. Nu am comentat prestaţiile arbitrilor în ultima vreme, nu o să o fac nici acum”, a precizat şi antrenorul Edin Terzic.

Chelsea şi Benfica s-au calificat marţi în faza următoare la Ligii Campionilor

Benfica şi Chelsea s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor, după ce au eliminat Brugge, respectiv Borussia Dortmund.

Benfica Lisabona câştigase şi meciul din Belgia, cu 2-0, iar pe Estadio da Luz nu a avut probleme în faţa lui Brugge. Lusitanii s-au impus cu 5-1, prin golurile marcate de Rafa Silva (min, 38), Goncalo Ramos (45+2, 57), Joao Mario (71 penalti) şi Neres (77). Meijer a înscris golul de onoare pentru Bruges, în minutul 87.

Chelsea s-a impus cu 2-0 în faţa Borussiei Dortmund, mergând şi ea în sferturi. Sterling (min. 43) şi Havertz (min. 53, din penalti) au înscris golurile calificării londonezilor.

Miercuri vor avea loc meciurile Tottenham Hotspur - AC Milan, în tur 0-1, şi Bayern Munchen - Paris Saint-Germain, în tur 1-0.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri