Ultima oră
Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV
"Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV "Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV
"E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV "E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV
Becali nu se teme de Rapid în lupta pentru titlu şi o ia peste picior pe rivală. "Ce să mai faci cu ei? Cum pot să se bată cu mine când nu au niciun jucător de un milion?" | VIDEO EXCLUSIV Becali nu se teme de Rapid în lupta pentru titlu şi o ia peste picior pe rivală. "Ce să mai faci cu ei? Cum pot să se bată cu mine când nu au niciun jucător de un milion?" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO EXCLUSIV | Becali regretă că l-a adus pe Chiricheş! ”Eu sunt cel vinovat, pentru că l-am vrut foarte mult” VIDEO EXCLUSIV | Becali regretă că l-a adus pe Chiricheş! ”Eu sunt cel vinovat, pentru că l-am vrut foarte mult”
VIDEO | David Miculescu, infuzie de moral. ”Să câştigăm fiecare meci” VIDEO | David Miculescu, infuzie de moral. ”Să câştigăm fiecare meci”

Borussia Monchengladbach are un nou antrenor! Cu cine s-a înţeles clubul din Bundesliga

Bundesliga Publicat pe 6 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21219731/1/profimedia-0779646473.jpg

Gerardo Seoane, noul antrenor al echipei Borussia Mönchengladbach

În urma anunţului plecării lui Daniel Farke, Borussia Mönchengladbach a numit un nou antrenor. Noul antrenor este Gerardo Seoane.

Seoane a antrenat-o pe Bayer Leverkusen până pe locul trei în campionat în 2021-2022. Demis în octombrie, Xabi Alonso a preluat clubul, care se afla pe locul 17 la acea vreme.

Anterior, antrenorul elveţian câştigase campionatul naţional timp de trei sezoane consecutive cu Young Boys Berna.

Antrenorul Daniel Farke s-a despărţit de Borussia Monchengladbach

Clubul Borussia Monchengladbach, care a terminat pe locul zece campionatul Germaniei, a decis să se despartă de tehnicianul Daniel Farke. Antrenorul în vârstă de 46 de ani pregătea echipa din vara anului trecut.

Cu Farke antrenor, Borussia Monchengladbach a înregistrat 12 victorii, 10 remize şi 14 înfrângeri în Bundesliga şi în Cupa Germaniei. Media sa în campionat a fost de doar 1,28 de puncte pe meci, mult sub aşteptările unei echipe de tradiţie în Germania cum e Gladbach.

Krasnodar (Rusia), Norwich (Anglia), Borussia Dortmund II (Germania) şi SV Lippstadt 08 (tot din Germania) sunt celelalte echipe pe care le-a pregătit Daniel Farke în cariera sa de antrenor. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele