adplus-dvertising
Ultima oră
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!" Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!"
Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani
Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut! Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut!
Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona
VIDEO EXCLUSIV | Sabău, şocat de un moment din Chindia - Craiova: "Nu ai cum. E incredibil!" VIDEO EXCLUSIV | Sabău, şocat de un moment din Chindia - Craiova: "Nu ai cum. E incredibil!"

Boxerii din Rusia şi din Belarus vor putea participa la competiţiile IBA

Box Publicat de Daian Cutu pe 5 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20879307/1/iba.jpg

Asociaţia Internaţională de Box (IBA) a decis să le permită sportivilor din Rusia şi din Belarus să participe la competiţiile sub egida forului mondial. Decizia luată de board-ul IBA este cu efect imediat, informeză iba.sport.

“IBA este de părere că politica nu ar trebui să aibă vreo influenţă asupra sportului. Drept urmare, toţi sportivii ar trebui să beneficieze de aceleaşi condiţii. IBA va rămâne neutră politic şi independentă. IBA face apel la pace. Mai mult, IBA are obligaţia de a asigura un tratament egal pentru sportivi şi oficiali, indiferent de naţionalitatea lor şi de unde trăiesc”, a precizat forul.

Sportivii din Rusia şi din Belarus vor putea să concucreze sub drapelul ţărilor lor şi dacă vor câştiga medalia de aur va fi intonat imnul naţional al ţării lor.

Vor reveni la competiţiile IBA şi oficialii tehnici din cele două ţări, a adăugat forul internaţional.

Sportivii şi oficialii din Rusia şi din Belarus fuseseră excluşi din competiţiile IBA la începutul lunii martie, după declanşarea ofensivei militare a Rusiei în Ucraina.

Preşedintele IBA este rusul Umar Kremlev.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele