Ultima oră
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"

Boxerii din Rusia şi din Belarus vor putea participa la competiţiile IBA

Box Publicat de Daian Cutu pe 5 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20879307/1/iba.jpg

Asociaţia Internaţională de Box (IBA) a decis să le permită sportivilor din Rusia şi din Belarus să participe la competiţiile sub egida forului mondial. Decizia luată de board-ul IBA este cu efect imediat, informeză iba.sport.

“IBA este de părere că politica nu ar trebui să aibă vreo influenţă asupra sportului. Drept urmare, toţi sportivii ar trebui să beneficieze de aceleaşi condiţii. IBA va rămâne neutră politic şi independentă. IBA face apel la pace. Mai mult, IBA are obligaţia de a asigura un tratament egal pentru sportivi şi oficiali, indiferent de naţionalitatea lor şi de unde trăiesc”, a precizat forul.

Sportivii din Rusia şi din Belarus vor putea să concucreze sub drapelul ţărilor lor şi dacă vor câştiga medalia de aur va fi intonat imnul naţional al ţării lor.

Vor reveni la competiţiile IBA şi oficialii tehnici din cele două ţări, a adăugat forul internaţional.

Sportivii şi oficialii din Rusia şi din Belarus fuseseră excluşi din competiţiile IBA la începutul lunii martie, după declanşarea ofensivei militare a Rusiei în Ucraina.

Preşedintele IBA este rusul Umar Kremlev.

mail-share icon Email
viewscnt

Box

Ultimele articole Toate articolele