Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Bradley Diallo a părăsit SuperLiga României. Cu cine a semnat fundaşul după despărţirea de FC U Craiova

FC U Craiova 1948 Publicat pe 13 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20773981/1/diallo.jpg

Bradley Diallo (31 de ani) a plecat din SuperLiga României în această vară, de la FC U Craiova şi s-a înţeles cu o echipă din Finlanda, SJK Seinajoki. Din păcate pentru clubul patronat de familia Mititelu, nu s-a ales cu vreo sumă de bani de pe urma plecării fundaşului central de 31 de ani născut la Marseille.

Ajuns la FC U Craiova în vara lui 2020, Bradley Diallo a evoluat în 41 de meciuri şi a marcat două goluri. În trecut, în prima ligă din România, apărătorul a mai evoluat pentru Poli Iaşi şi Gaz Metan Mediaş.

Acum, cota jucătorului de piaţă este de 250.000 de euro.

Înlocuitorul lui Diallo, Ricardo Grigore!

Ricardo Grigore (23 de ani) va semna cu FC U Craiova! Fundaşul plecat de la Dinamo a confirmat faptul că s-a înţeles cu gruparea din Bănie şi că va fi pregătit de Marius Croitoru. Mutarea urmează să fie oficializată în scurt timp.

Aşa cum era de aşteptat, după cum se ştia de câteva zile, Ricardo Grigore s-a înţeles cu formaţia patronată de familia Mititelu.

Da, urmează să semnez cu Craiova, ne-am înţeles”, a confirmat Ricardo Grigore pentru GSP. Însă, Dinamo va primi o sumă de transfer în urma mutării, de 50.000 de euro.

Fundaşul central este cotat de Transermarkt la suma de 300.000 de euro, iar sezonul trecut a jucat în 22 de meciuri pentru Dinamo şi a reuşit să ofere o pasă de gol.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri