Ultima oră
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin

Brazilia – Coreea de Sud 4-1. ”Selecao” trece în paşi de samba în ”sferturile” Cupei Mondiale. Japonia - Croaţia 1-1 (1-3 d.p.). Trupa lui Modric merge mai departe după ce s-a impus la loviturile de departajare

CM 2022 Publicat pe 5 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20940064/6/profimedia-0742502281.jpg

Spectacolul optimilor de finală ale Cupei Mondiale din Qatar continuă. Croaţia merge în ”sferturi” după ce s-a impus la loviturile de departajare, 3-1. Japonia - Croaţia s-a încheiat 1-1 după 120 de minute de joc, iar loviturile de la 11 metri au decis echipa calificată. Brazilia a spulberat-o pe Coreea de Sud cu 4-1 şi s-a calificat în ”sferturile” Cupei Mondiale, în urma unei prime reprize splendide. 

Brazilia – Coreea de Sud 4-1 (Vinicius Junior 7', Neymar 13' (p), Richarlison 29', Paqueta L. 36' / Seung-Ho Paik 76')

Echipele de start:

  • Brazilia: Alisson - Eder Militao, Thiago Silva, Marquinhos, Danilo - Lucas Paqueta, Casemiro, Neymar - Vinicius Jr., Raphinha, Richarlison.
  •  
  • Coreea de Sud: Kim Seung-gyu - Kim Moon-hwan, Kim Min-jae, Kim Young-gwon, Kim Jin-su - Lee Jae-sung, Jung Woo-young, Jeong Woo-yeong, Hwang In-beom - Son Heung-min, Hwang Hee-chan, Cho Gue-sung.

Min. 90+4: Final de partidă!

Min. 76: GOL marcat de Seung-Ho Paik, mijlocaşul Coreei de Sud reduce din diferenţă cu un gol superb marcat din afara careului.

Min. 62: Nu este seara lui Raphinha! Jucătorul Barcelonei ratează din nou o şasă uriaşă.

Min. 55: Portarul sud-coreenilor are o intervenţie incredibilă şi îi blochează şutul lui Raphinha.

Min. 48: Son ratează o ocazie imensă în debutul partidei, sud-coreeanul putea marca în startul partidei, dar Alisson are un reflex genial. 

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+5: Final de primă repriză!

Min. 45+4: Richarlison a ratat o ocazie imensă, după ce Kim Seung-gyu a reuşit să îi pareze şutul.

Min. 36: GOL marcat de Brazilia, Paqueta primeşte de la Vinicius şi duce scorul la 4-0.

Min. 29: GOL marcat de Brazilia, Richarlison se trece pe lista marcatorilor, în urma unei combinaţii superbe reuşite de jucătorii echipei sud americane.

Min. 17: Ocazie mare de gol pentru Coreea de Sud, şutul lui Hwang In-beom este parat senzaţional de Alisson. 

Min. 13: GOL marcat de Neymar din penalty, starul Braziliei face 2-0 încă din primele minute.

Min. 11: Centralul partidei dictează lovitură de la 11 metri, în urma unui fault clar la Richarlison.  

Min. 7: GOL marcat de Brazilia, Raphinha reuşeşte o fază superbă, iar mingea ajunge la Vincius, care deschide scorul cu un şut bun din careu.

Min. 1: A început partida!

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Brazilia, una dintre marile favorite ale competiţiei, s-a calificat fără emoţii de pe primul loc, graţie victoriilor cu Serbia şi Elveţia, chiar dacă a pierdut surprinzător împotriva Camerunului în etapa a 3-a, când şi-a menajat cei mai importanţi jucători. De cealaltă parte, Coreea de Sud şi-a câştigat biletul pentru optimi pe ultima sută de metri, graţie succesului cu 2-1 în faţa Portugaliei. Asiaticii, de pe locul 2, au mers mai departe alături de lusitani, într-o grupă din care au mai făcut parte Uruguay şi Ghana.

Japonia – Croaţia, 1-1 (3-1, d.p.) (Maeda D. 43' \ Perisic I. 56')

Echipele de start:

  • Japonia: Gonda - Taniguchi, Tomiyasu, Yoshida, Nagatomo - Morita, Endo - Ito, Kamada, Doan - Maeda
  • Rezerve: Asano, Ito, Kawashima, Machino, Minamino, Mitoma, Sakai, Schmidt, Shibasaki, Soma, Tanaka, Ueda, Yamane
  •  
  • Croaţia: Livakovic - Juranovic, Gvardiol, Lovren, Barisic - Kovacic, Brozovic, Modric - Kramaric, Petkovic, Perisic
  • Rezerve: Budimir, Erlic, Grbic, Ivusic, Jakic, Livaja, Majer, Orsic, Pasalic, Sucic, Sutalo, Vida, Vlasic

Trupa lui Modric merge mai departe după ce s-a impus 3-1 la loviturile de departajare.

Min. 120+1: Va fi nevoie de lovituri de la 11 metri pentru a afla cine merge în ”sferturile” Cupei Mondiale!

Min. 120+1: Ocazie mare pentru Croaţia, Majer şutează din marginea careului, dar balonul trece pe lângă poartă.

Min. 106: A început repriza a doua de prelungiri!

Min. 105+3: Se încheie prima repriză de prelunigiri!

Min. 105: Mitoma izbuteşte să trimită un şut puternic din afara carelului, dar Livakovic este pe fază şi se opune.

Min. 91: A început prima repirză de prelungiri!

Min. 90+4: Finalul celor 90 de minute! Acesta este prima partidă de la Cupa Mondială din 2022 care intră în prelungiri!

Min. 63: Parada senzaţională a portarului japonez îi ţine pe niponi în joc. Gonda a scos şutul lui Luka Modric, care se ducea în vinclu. 

Min. 58: Niponii irosesc o şansă mare imediat după ce au fost egalţi, dar Livakovic are o intervenţie extraordianră la şutul lui Endo, care se ducea sub bară. 

Min. 56: GOL marcat de Croaţia, Perisic primeşte o centrare perfectă în careu şi loveşte impecabil balonul cu capul reuşind să egaleze scorul.  

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45+3: Final de primă repriză!

Min. 44: GOL marcat de Japonia, Maeda este servit perfect de Taniguchi şi deschide scorul fără probleme.

Min. 41: Japonia trece pe lângă deschiderea scorului, după ce Kamda a ajuns într-o poziţie foarte bună, dar mingea trimitsă de el trece peste poartă.

Min. 8: Ocazie imensă pentru Croaţia, Perisic scapă înspre poarta niponilor, dar nu îl poate învinge pe Gonda, care are un reflex excepţional.

Min. 3: Japonia are prima mare ocazie a meciului, în urma unei centrări pentru Taniguchi, care trimite puţin pe lângă poarta croaţilor.

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20940064/2/profimedia-0742455009.jpg

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

După ce s-a calificat în optimile CM câştigând o grupă cu Spania şi Germania, şi învingând ambele foste campioane mondiale, Japonia va încerca să producă o nouă surpriză în Qatar, în faţa vicecampioanei en-titre, Croaţia. Modric & co. au trecut cu mari emoţii de grupe, după un 0-0 cu Belgia, în care golgheterul ”diavolilor roşii”, Romelu Lukaku, a avut mai multe ratări, pe finalul meciului, care s-au dovedit decisive în eliminarea surprinzătoare a naţionalei sale.

mail-share icon Email
viewscnt

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele