Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Brazilianul Joelinton, amendat cu 29.000 de lire sterline după ce a condus în stare de ebrietate la 12 ianuarie. În cazul jucătorului s-a decis şi o interdicţie

Premier League Publicat pe 26 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20995709/1/joe.jpg


Fotbalistul brazilian Joelinton, legitimat la Newcastle United, a fost amendat cu 29.000 de lire sterline după ce la 12 ianuarie a condus în stare de ebrietate, informează bbc.com.
 
Judecătorul Paul Currer a decis în cazul jucătorului şi o interdicţie de a conduce pe o perioadă de 12 luni. Această pedeapsă se va reduce la nouă luni dacă Joelinton va urma un curs de reabilitare.
 
Judecătorul a luat în considerare faptul că jucătorul şi-a recunoscut repede vina şi a arătat că regretă ce a făcut.
 
“Te-ai pus în pericol şi ar fi putut exista consecinţe dezastruoase pentru vieţile altora. Sper sincer că ai învăţat din această greşeală şi că nu te vom mai vedea aici”, i s-a adresat Paul Currer lui Joelinton.
 
Joelinton a fost reţinut de poliţie la 12 ianuarie, la ora 01.20 GMT, sub acuzaţia de conducere în stare de ebrietate. Jucătorul le-a spus poliţiştilor că seara băuse două pahare de vin.
mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele