adplus-dvertising
Ultima oră
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ
Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus
Andrei Coubiş i-a dat ignore lui Emil Săndoi. ”Mi-e greu să comentez alegerea lui” Andrei Coubiş i-a dat ignore lui Emil Săndoi. ”Mi-e greu să comentez alegerea lui”

Brazilianul Joelinton, amendat cu 29.000 de lire sterline după ce a condus în stare de ebrietate la 12 ianuarie. În cazul jucătorului s-a decis şi o interdicţie

Premier League Publicat pe 26 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20995709/1/joe.jpg


Fotbalistul brazilian Joelinton, legitimat la Newcastle United, a fost amendat cu 29.000 de lire sterline după ce la 12 ianuarie a condus în stare de ebrietate, informează bbc.com.
 
Judecătorul Paul Currer a decis în cazul jucătorului şi o interdicţie de a conduce pe o perioadă de 12 luni. Această pedeapsă se va reduce la nouă luni dacă Joelinton va urma un curs de reabilitare.
 
Judecătorul a luat în considerare faptul că jucătorul şi-a recunoscut repede vina şi a arătat că regretă ce a făcut.
 
“Te-ai pus în pericol şi ar fi putut exista consecinţe dezastruoase pentru vieţile altora. Sper sincer că ai învăţat din această greşeală şi că nu te vom mai vedea aici”, i s-a adresat Paul Currer lui Joelinton.
 
Joelinton a fost reţinut de poliţie la 12 ianuarie, la ora 01.20 GMT, sub acuzaţia de conducere în stare de ebrietate. Jucătorul le-a spus poliţiştilor că seara băuse două pahare de vin.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele