Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

BREAKING NEWS ǀ Antrenorul din Superligă, cu gândul la demisie! ”Situaţia e din ce în ce mai apăsătoare”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 20 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21025495/1/superliga.jpg

FCU Craiova a câştigat pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a XXVI-a din Superligă. Oltenii au urcat pe locul 7, la 5 punte de un loc de play-off.

Pentru craioveani au marcat Bahassa '54, Nemec '61 (autogol), iar pentru FC Voluntari a punctat Damaşcan '24.

Liviu Ciobotariu a declarat că situaţia este una extrem de complicată la echipă, după al cincilea eşec la rând. Tehnicianul a punctat faptul că va accepta orice decizie a conducerii.

”În prima repriză am arătat bine, am fost organizaţi. Ştiam că avem un adversar care are calitate. Strategia noastră a fost să ne apărăm jos şi să îi surprindem pe contraatac. Am şi reuşit în prima repriză.

Puteam să facem 2-0 până în pauză. Nu ştiu dacă închideam jocul, dar lucrurile ar fi stat altfel. Din păcate nu ne-a ieşit nici azi. Ne-am băgat adversarul în joc cu greşelile noastre.

Înţeleg jucătorii că sunt apăsaţi de situaţie, că sunt stresaţi, dar va fi foarte greu să adunăm puncte dacă tot fac greşeli. Pentru mine e cel mai greu moment din cariera de antrenor. Sunt 5 înfrângeri consecutive, nu am avut niciodată. E păcat!

Facem multe greşeli. Părerea mea e că una dintre cauze este şi faptul că suntem apăsaţi de situaţie. Vrem să facem cât mai mult şi cât mai bine, dar nu ne iese. Este foarte greu să continuăm aşa. Mi-aş fi dorit să facem un joc prost, dar să plecăm cu punct. Era important pentru staff, conducere, pentru toată lumea.

)n.r. despre o eventuală plecare) Nu mă deranjează întrebarea, mai ales în situaţia în care mă aflu. E normală. Nu ştiu exact ce să vă răspund. Probabil au avut răbdare până acum pentru că am făcut lucruri bune, am salvat echipa de la retrogradare, am mers în play-off.

Eu nu am nicio problemă. Încerc să îmi fac datoria, să scot echipa din această zonă, îmi doresc acest lucru. Dacă cei din conducere nu mai au încredere în mine eu nu am nicio problemă, nicio supărare”
, a spus Ciobotariu, după meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele